- 25 Şubat 2017
- 575
- 587
- Konu Sahibi zeynepp444
Mesaj atan çok oluyor ama ona bakmadım hiç Bi bakayım.. 3 kişi varO uygulamada kalp emojisine basan kaç kişi olmuş yani favorilerine ekleyen baktınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj atan çok oluyor ama ona bakmadım hiç Bi bakayım.. 3 kişi varO uygulamada kalp emojisine basan kaç kişi olmuş yani favorilerine ekleyen baktınız mı?
Evet mesaj atarlar takım kaliteli duruyor arada fiyatlarla oynayın bir aşağı bir yukarı yapın ilgi çeksin ama 4bin değil maalesefMesaj atan çok oluyor ama ona bakmadım hiç Bi bakayım
3000 yazdım ama indiririm daha da taşınacağım ev küçük mümkün değil sığmasıEvet mesaj atarlar takım kaliteli duruyor arada fiyatlarla oynayın bir aşağı bir yukarı yapın ilgi çeksin ama 4bin değil maalesef
MaşAAllahın var hee baya bilgilisinEvet mesaj atarlar takım kaliteli duruyor arada fiyatlarla oynayın bir aşağı bir yukarı yapın ilgi çeksin ama 4bin değil maalesef
Aynen ben de çok şey sattımEvet piyasa durgun şu sıra koronadan dolayı evet geçen yaz müthiş satış yapıyordum bu yaz yok yani
Spotçulara da bir sorsanız ne kadar verirler acaba?3000 yazdım ama indiririm daha da taşınacağım ev küçük mümkün değil sığması
Dışarı çıkamadım pek sorarım ama iyi olur belki satabilirimSpotçulara da bir sorsanız ne kadar verirler acaba?
İnşallah fiyatları öldürmüyorlardır. Son çare oralara verirsiniz.Dışarı çıkamadım pek sorarım ama iyi olur belki satabilirim
Arkadasim koltuk takimi ariyordu fiyat nedir
3000 tlmi birde ikinci el mumkun degil en son fiyat nedir3000 yazdım ama indiririm daha da taşınacağım ev küçük mümkün değil sığması
Yani alacaksa fiyatı konuşuruz ama nerede oturduğu da önemli şimdi kargo falan olursa yüksek fiyat çıkabilir3000 tlmi birde ikinci el mumkun degil en son fiyat nedir
Anladım gideceği rakam 2600 2500 den aşağı da inmeyin derim dicem ama fiyat öldürücüler daha da indirmenizi beklerler hangi şehirdesiniz3000 yazdım ama indiririm daha da taşınacağım ev küçük mümkün değil sığması
1.5 yıldır satış yapıyorum orada başarılı satıcı konumundayım şuan işim diyelimMaşAAllahın var hee baya bilgilisin
Uzun süredir satış yapamıyordum bu hafta açıldı biraz çok şükür korona çok etkiledi almaya gelmek isteyenler bile vasıtalara binmeye korkuyorlar bu hafta gelenler de hep kendi araçları ile geldiler korona çok vurdu piyasayıAynen ben de çok şey sattım
Bu sene soran bile yok
Zaten o fiyata da satmam yazık günah yani.. TekirdağdayımAnladım gideceği rakam 2600 2500 den aşağı da inmeyin derim dicem ama fiyat öldürücüler daha da indirmenizi beklerler hangi şehirdesiniz
Aynen satmayın yazık günah kalp emojisi var ya ilanda ona basanlar fiyatın düşmesini bekliyorlar iyice düştü mü tamam hemen msj atarlar bakın dün akşam hepsi 3050 yazmışlar bedava yani ikinci el olunca fiyatlar hep ucuzZaten o fiyata da satmam yazık günah yani.. Tekirdağdayım
Baksana ya bedava resmen ama kalite farkı da oluyor ben diğer odama Bi grup aldım attığın resmin aynısı sadece rengi farklı 5000 Di aldığım yerde bu mavi takımımın benzerleri vardı dedim onlardan alayım daha ucuz olur onlar da 8500 eski model ama baya sağlam oluyorlar ondan herhaldeAynen satmayın yazık günah kalp emojisi var ya ilanda ona basanlar fiyatın düşmesini bekliyorlar iyice düştü mü tamam hemen msj atarlar bakın dün akşam hepsi 3050 yazmışlar bedava yani ikinci el olunca fiyatlar hep ucuz
Yok bu takım da kalitelidir maalesef 2.el fiyatları bunlar daha yüksek fiyat gitmiyor işte geçen lüks masa sandalye altın varaklı chester klasik takım 3250 ye gitti hatta ben alacaktım benden önce ulaşmışlar bile satan kişiyeBaksana ya bedava resmen ama kalite farkı da oluyor ben diğer odama Bi grup aldım attığın resmin aynısı sadece rengi farklı 5000 Di aldığım yerde bu mavi takımımın benzerleri vardı dedim onlardan alayım daha ucuz olur onlar da 8500 eski model ama baya sağlam oluyorlar ondan herhalde
Face... da o tarz gruplar var ama ben ilgilenmiyorum Letgo daha kaliteli ortam o yüzden orada satış yapıyorumBi de satış yaptığın için bilirsin belki sosyal medya da da ikinci el alış satışı oluyormuş duymuştum Bi kaç kişiden bilgin var mı.. Sosyal medya kullanmadığım için böyle bişey var mı bakmadım bilmiyorum da