Koltuk takımı

Aynen ben de çok şey sattım
Bu sene soran bile yok
Uzun süredir satış yapamıyordum bu hafta açıldı biraz çok şükür korona çok etkiledi almaya gelmek isteyenler bile vasıtalara binmeye korkuyorlar bu hafta gelenler de hep kendi araçları ile geldiler korona çok vurdu piyasayı

Zaten o fiyata da satmam yazık günah yani.. Tekirdağdayım
Aynen satmayın yazık günah kalp emojisi var ya ilanda ona basanlar fiyatın düşmesini bekliyorlar iyice düştü mü tamam hemen msj atarlar bakın dün akşam hepsi 3050 yazmışlar bedava yani ikinci el olunca fiyatlar hep ucuz

Eklentiler

• Screenshot_20201017_021108_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20201017_021108_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20201017_021057_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20201017_021057_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20201017_021048_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20201017_021048_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 33
Aynen satmayın yazık günah kalp emojisi var ya ilanda ona basanlar fiyatın düşmesini bekliyorlar iyice düştü mü tamam hemen msj atarlar bakın dün akşam hepsi 3050 yazmışlar bedava yani ikinci el olunca fiyatlar hep ucuz
Baksana ya bedava resmen ama kalite farkı da oluyor ben diğer odama Bi grup aldım attığın resmin aynısı sadece rengi farklı 5000 Di aldığım yerde bu mavi takımımın benzerleri vardı dedim onlardan alayım daha ucuz olur onlar da 8500 eski model ama baya sağlam oluyorlar ondan herhalde

Bi de satış yaptığın için bilirsin belki sosyal medya da da ikinci el alış satışı oluyormuş duymuştum Bi kaç kişiden bilgin var mı.. Sosyal medya kullanmadığım için böyle bişey var mı bakmadım bilmiyorum da

Baksana ya bedava resmen ama kalite farkı da oluyor ben diğer odama Bi grup aldım attığın resmin aynısı sadece rengi farklı 5000 Di aldığım yerde bu mavi takımımın benzerleri vardı dedim onlardan alayım daha ucuz olur onlar da 8500 eski model ama baya sağlam oluyorlar ondan herhalde
Yok bu takım da kalitelidir maalesef 2.el fiyatları bunlar daha yüksek fiyat gitmiyor işte geçen lüks masa sandalye altın varaklı chester klasik takım 3250 ye gitti hatta ben alacaktım benden önce ulaşmışlar bile satan kişiye

Bi de satış yaptığın için bilirsin belki sosyal medya da da ikinci el alış satışı oluyormuş duymuştum Bi kaç kişiden bilgin var mı.. Sosyal medya kullanmadığım için böyle bişey var mı bakmadım bilmiyorum da
Face... da o tarz gruplar var ama ben ilgilenmiyorum Letgo daha kaliteli ortam o yüzden orada satış yapıyorum

X