- 25 Şubat 2017
- 575
- 587
- Konu Sahibi zeynepp444
Merhaba çok fazla kullanmadım taşınacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotolarınız görünmüyor bilginize...
Hem atıyorumFotolarınız görünmüyor bilginize...
Evet oraya da koyduk ama hala ses seda yokBan yenir mi böyle konularda bilmiyorum da Let... diye bir uygulama var oraya koyun hemen satarsınız
İki üçlü iki tekli 4000. Hiç kullanmadım desem yeridirKaça satıyorsunuz merak ettim iki 3lü 2 tekli mi
Bende 6550 almıştım iki ay gibi bişey kullandım ama haklısınız 4000 fazla olabilir4000 tl insanlar daha modern koltuk takımları alıyor hemde sıfır. zor bu fiyatlara
Ben orada satış yapıyorum fiyatları biliyorum az çok size şöyle söyliyim 3bin veren olursa hemen verin daha yukarısı veren çıkmaz tahmini fiyat söyleyeceğim 2600 2750 anca gider maalesef fiyatlar böyleİki üçlü iki tekli 4000. Hiç kullanmadım desem yeridir
Ben orada satış yapıyorum fiyatları biliyorum az çok size şöyle söyliyim 3bin veren olursa hemen verin daha yukarısı veren çıkmaz tahmini fiyat söyleyeceğim 2600 2750 anca gider maalesef fiyatlar böyle
Hem iki ay gibi kısa Bi süre kullandım hemde koltuklarım gerçekten kaliteli dediğiniz gibi o civarda anca satılırAma takımınız kaliteli belli yani fotoğraftan
Evet hiç yok desek yeridirAldığınız fiyatın yarısının biraz altına koyarsanız soranlar olabilir. Koronadan mıdır nedir letgoda eskisi gibi hızlı satış olmuyor.
Evet fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kaliteli belli ama maalesef ikinci olduğunda direkt fiyatlar bu inanın ne koltuk takımlarını bedavaya satıyorlar bazen ağzım açık bakıyorum yani 3bin veren olursa süper derim ben Bursada yaşıyorum çok ilanları takip ederim bazen alıp satarım da genel fiyatlar bunlarHem iki ay gibi kısa Bi süre kullandım hemde koltuklarım gerçekten kaliteli dediğiniz gibi o civarda anca satılır
O uygulamada kalp emojisine basan kaç kişi olmuş yani favorilerine ekleyen baktınız mı?Evet oraya da koyduk ama hala ses seda yok
Evet piyasa durgun şu sıra koronadan dolayı evet geçen yaz müthiş satış yapıyordum bu yaz yok yaniAldığınız fiyatın yarısının biraz altına koyarsanız soranlar olabilir. Koronadan mıdır nedir letgoda eskisi gibi hızlı satış olmuyor.