• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takımı kızlar yardım edinnnn

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pelinn2285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
67
0
36
Edirne
$istikbal_meubelko_prestij_yemek_odasi_tk_35105.webp$066_eslem_koltuk_takimi_b.webpkızlar ben bellonadan vazgeçtim istikbal prestij yemek odasında karar kıldım yakından görünce çok daha güzel ve kaliteli ama ona uygun koltuk takımı bulamıyorum sizce bu koltuk takımı nasıl yada sizin önerebileceğiniz başka modeller varmı

koltuk takımı veya şöyle söyleyim herhangi bir takım mobilya alırken yemek tak, koltuk tak, yatak odası tak. vs...mağazadaki görüntüsüne değil evinizdeki duruşuna bakın yani hayal edin evinizde bu koltuk takımı nasıl durur yemek takımıyla uyumlu fakat salonunuzun genişliğiyle uyumlumu. bu takım birbiriyle çok uyumlu harika gözüküyor fakat salonunuz küçükse ve sıkış tepiş durcaksa bütün özelliğini yitirir bilginize.
bence salonunuzu düşünün ve mobilyaya bakarken hayal edip mantığınızıda kullanıp alın mobilyacıların geniş alanlarda spot ışıkları altındaki gösterişine aldanmayın nacizane tavsiyemdir size sevgiler

teşekkür ederim önerilerin için tabiki eve uygun olması çok önemli bizde hep ölçerek bakıyoruz zaten oda büyük olduğu için o konuda sorun olmuyor genelde ama bu koltuklarda da kararsız kaldım koltuğun kenarları değişik olduğu için içime sinmedi sanki çok fazla sizlerinde fikrini almak istedim buradakiler onay verince içime siniyo resmen onay çıkmazsa vazgeçebilirim yine:))

pelincim istikbal valencia aldım ben çok kullanışlı bi model ama fotoğraflarda yan kısımları krem rengi ve oturma kısımları koyu kahve... benım aldığım model kenarları tamamıyla beyaz ve oturma kısımları açık kahve...istediğin gibi kaplıyorlar sanırım istikbalde renk beğenmen yeterli

ben koltukları çok beğendim canım. özellikle yan kısımları. klasik koltuklardan sıkıldım artık. daha farklı çizgiler ayrıcalık katıyor. ben olsam, salonumun ölçülerine de uyuyorsa, hiç düşünmeden alırdım.

pelincim istikbal valencia aldım ben çok kullanışlı bi model ama fotoğraflarda yan kısımları krem rengi ve oturma kısımları koyu kahve... benım aldığım model kenarları tamamıyla beyaz ve oturma kısımları açık kahve...istediğin gibi kaplıyorlar sanırım istikbalde renk beğenmen yeterli

canım ben o modeli gördüm fakat renkleri koyu gelmişti onun için tercih etmedim ama değiştirilebilir demediler bana tekrar gidip sorarım teşekkür ederim yorumun için

ben koltukları çok beğendim canım. özellikle yan kısımları. klasik koltuklardan sıkıldım artık. daha farklı çizgiler ayrıcalık katıyor. ben olsam, salonumun ölçülerine de uyuyorsa, hiç düşünmeden alırdım.

bende çok beğendim aslında canım klasik tarzlardan gına geldi ama yatak olma özelliği yokmuş onun içinde kafam karıştı gerçi salonda çokta gerek yok ama ne bileyim işte teşekkür ederim yorumun için

Back
X