Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk taakımmlaarımmmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
zemuszemusOturma odamm kahve düşündüm.perdemde kırık beyaz olucak fıransız tülünden kravuze modelinde.tekli koltuk ve yastıklar yaptırıcam bunlar aynı renk kumaş desen olucak..boshayallersmile

:Saruboceq:Salon takımımda bu model ama bembeyazzzz heryeriii.buna henüz perde düşünemedim.yemek odam ve yatak odamda aynı model siyah beyaz resmi alıntı yapamadım..sitesinden..

buda mutfak masamm
http://img535.imageshack.us/img535/9331/dt72.jpg

Son düzenleme:
öncelikele mutluluk dilerim tatlım.çok güzel mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inş.:Saruboceq:

heryerin rengi farklı olsun istiyorsun galiba
kırmızıda çok sever,m yaaa

mutlulukla kullan cnm

mutfak masan çok güzel yha çok hoşuma gitti çok güzel günlerde kullanırınız inş.

teşekkürrr ederimmmm begenmenize sevindimmmmevttt mutfak masama bendee bayılıyorummm.kırmızılı perde ve halıııı.mutfak eşyalarım kap kacak kırmızıbayanssulusmile.Allah nasip ederse mutfak dolaplarımda siyahlı kırmızılı simli olucakk seneye artıkkk..:Saruboceq:boshayallersmile

mutfak masan cok hoşuma gitti gercekten cok modern nereden aldınız öğrenebilirmiyim bir mahsuru yoksa

cnm tazrımın hemen hemen aynı renk tercihlerimizde:)benimde mutfagım kısmızı salonum siyah beyaz:)oruma odamda kahve beyaz:)bence hiç modası geçmiycek ve kulanımı iyi renkler:)
hepsini çok begendim iyi günlerde kuullan:)

teşekkür ederimmmm.evet bana göre modası geçmiyecek renkler ve modeller.elbette evim yerleşsin ilk işim resimlerimi eklemek

tam benim zevkime göre koltuklar.....mutvak takimida güzel...
sinir oluyorum ya.belki inanmayacaksiniz ama almanyada bukadar güzel mobilyalar yok...hic süse mobilya güzelligine önem vermiyorlar.

tam benim zevkime göre koltuklar.....mutvak takimida güzel...
sinir oluyorum ya.belki inanmayacaksiniz ama almanyada bukadar güzel mobilyalar yok...hic süse mobilya güzelligine önem vermiyorlar.
sağolunnopuyorumnanaktan bayanlarr..çünkü onlar rahatı seviyor kullanışa önem veriyor.

mesela babam geldi bugün diyorki bana bu takıma keten krem kumaş kullandılar çok güzel,bunu seç bence kumaş kullanışlı.
Bense,illede kahve rengi parlak kadivemsi kumaş diyorum.bunlar ilerde iz yapıyormuş toz belli ediyormuş ama gel gelelim illede görsellik diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…