- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Hanımlar koltuklarınızı ne kadar surede bir siliyosunuz iki ayda bir mi ayda bir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silmiyorum süpürge ile çekiyorum üstünde de örtü varBen 3 ayda bir filan siliyorum durumuna göre
Cocuk yoktu 5 yil HiÇ silmedimsilmeli miyim, simdi kendimi cok pis hissettim
![]()
valla ben de bekliyorum, yalniz degilsin, ben de silmiyorum, yazan birileri ciksin diyeBen de 6 aydan beri silmiyorum;nsanlar 1 ay yazmış öleyim
AynenCocuk yoktu 5 yil HiÇ silmedimsilmeli miyim, simdi kendimi cok pis hissettim
![]()
Cocuk yoktu 5 yil HiÇ silmedimsilmeli miyim, simdi kendimi cok pis hissettim
![]()
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ne yapalim, bebisler dogunca zaten bool bol kirletirler onlarin arkalarindan silmeye baslarizOh oh resmen okuyunca icime su serptinben de 1 bucuk yillik evliyim ve daha hic silmedim de. Ne silecem ya ayda bir 3 ayda bir canima yazik resmen kiyamam ben canıma
simdi dogumdan once sadece oturma odasindaki iki kanepeyi silip, ustune de kanepe ortusu almayi düşünüyorum.
Ayy insallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ne yapalim, bebisler dogunca zaten bool bol kirletirler onlarin arkalarindan silmeye baslariz![]()