• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk silme

Ben 3 ayda bir filan siliyorum durumuna göre

Bu yaz yıkattırmayı düşünüyorum. 2 defa cay döküldü. Sılmekle çıkmıyor düzgün.
Bı kaç ay da bır sılıyorum.

Aileye göre değişir..
Tüm gün evde yokuz çocuğumuz da büyüdü dikkat edebiliyor leke yok zaten misafir de pek olmaz bizde .. süpürünce tertemiz zaten 3 ayda bir ancak silerim..

Cocuk yoktu 5 yil HiÇ silmedim :KK53: silmeli miyim, simdi kendimi cok pis hissettim:KK17:

Oh oh resmen okuyunca icime su serptin :D ben de 1 bucuk yillik evliyim ve daha hic silmedim de. Ne silecem ya ayda bir 3 ayda bir canima yazik resmen kiyamam ben canıma :D simdi dogumdan once sadece oturma odasindaki iki kanepeyi silip, ustune de kanepe ortusu almayi düşünüyorum.

Oh oh resmen okuyunca icime su serptin :KK70: ben de 1 bucuk yillik evliyim ve daha hic silmedim de. Ne silecem ya ayda bir 3 ayda bir canima yazik resmen kiyamam ben canıma :KK70: simdi dogumdan once sadece oturma odasindaki iki kanepeyi silip, ustune de kanepe ortusu almayi düşünüyorum.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ne yapalim, bebisler dogunca zaten bool bol kirletirler onlarin arkalarindan silmeye baslariz :-)

Back
X