Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hoş olmuş eski haline göre..güle güle kullan:) perde değil de halını değiştirebilirsin diye düşünüyorum :)
nasıl olmuş kızlar..mavili olan yeni hali..:)
çok beğendim güzel günlerde kullanın bende koluklarımı değiştirmeyi istiyodum ama şuan için mümkün değil kaplama ne kadara mal oldu benim 1 3lü 1 2li 2de tekli koltuklarım var eğer daha uygunsa bende kaplatsam hatta acaba normal bir koltuk takımı köşe koltuk olabilirmi yapabilirmi döşemeci bunu olsa çok süper olurdu ya![]()
çok beğendim güzel günlerde kullanın bende koluklarımı değiştirmeyi istiyodum ama şuan için mümkün değil kaplama ne kadara mal oldu benim 1 3lü 1 2li 2de tekli koltuklarım var eğer daha uygunsa bende kaplatsam hatta acaba normal bir koltuk takımı köşe koltuk olabilirmi yapabilirmi döşemeci bunu olsa çok süper olurdu ya![]()
niye bilmem evde renk curcunasına bayılırım
koltuklarında harika olmuş
bide ne kadara kaplattın bende 5 seneli koltuklarımı kaplatayım diyorum fiyat hakkında fikir sahibi olayım bari...
tşk ederim beğendiğinize sevindim..heryer kahve kremdi biraz renk gelsin istedim..
kumaşlrı 150 liraya aldım terziyede 130 lira verdim bu kadar..[/
fiyatıdA baya uygun aklıma yattı şimdi
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım....