- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
- Konu Sahibi cesursavasci
Kızlar koltuk kumaşında keten mi nubuk mu tay tüyü mu kadife mi hangisi kullanışlı daha uzun ömürlü olur lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben tay tüyü aldım gri renk mis gibi leke tutmuyor çok memnun kaldım ufacık bir leke çıkarıcı ile hemen çıkıyor. Yine araştır ama detaylıcaKızlar koltuk kumaşında keten mi nubuk mu tay tüyü mu kadife mi hangisi kullanışlı daha uzun ömürlü olur lütfen yardım edin
Eskime falan yok dimi canım keten kumaslarda topaklanma oluyor vs diyorlar tay tüyü alicam sanırım bendeTay tüyü. Ama onunda çeşitleri varmış. Ben bilmeden almıştım 5 yıldır nokta kadar leke yok. Temizliği çok pratik
Çok teşekkür ederim canim hiç eskime yok dimiCanım ben tay tüyü aldım gri renk mis gibi leke tutmuyor çok memnun kaldım ufacık bir leke çıkarıcı ile hemen çıkıyor. Yine araştır ama detaylıca
Yok canım aynı aldığım gibi duruyor üstelik oturma odasına aldık sürekli kullanıyoruz misafirlik değil yani.Çok teşekkür ederim canim hiç eskime yok dimi
Marka modele göre değişebilir fakat bende asla olmadı. Hatta kullandıkça kumaştan pörsüme kayma yapma gibi bi durumda yaşamadım. Bellona marka. Zaten hafif parlak satenimsi bi kumaş. Eliniz kayıyor üstündeEskime falan yok dimi canım keten kumaslarda topaklanma oluyor vs diyorlar tay tüyü alicam sanırım bende
Bugün magazalarda baktiklarim hep serttiMarka modele göre değişebilir fakat bende asla olmadı. Hatta kullandıkça kumaştan pörsüme kayma yapma gibi bi durumda yaşamadım. Bellona marka. Zaten hafif parlak satenimsi bi kumaş. Eliniz kayıyor üstünde
Ayıptır sorması hangi marka canimYok canım aynı aldığım gibi duruyor üstelik oturma odasına aldık sürekli kullanıyoruz misafirlik değil yani.
Bugün bir tek bellonaya bakmadım bi bakiyim baya etkilendim suanteşekkür ederimBenim salon takımım oturma ve sandalyeler tay tüyü. Hatta bi keresinde ev yapımı vişne suyu koca bir bardak sandalyeye döküldü. Hafif nemli bezle 3 5 dk sonra sildim. Misafir vardı hemen müdahale edemedim ve ona rağmen nokta kadar emiş leke olmadı.
Dedim ya marka ve kaliteye göre değişebilir. Hangi magazalara baktinizBugün magazalarda baktiklarim hep sertti
Modalife aldım canım fiyatı da piyasadakilere oranla çok çok uygundu o zaman için.Ayıptır sorması hangi marka canim
Diğerlerine göre tuzludur biraz ama kalitesini fark edersiniz. Çalışanlar daha güzel bilgilendirme yaparlarBugün bir tek bellonaya bakmadım bi bakiyim baya etkilendim suanteşekkür ederim
İstikbal dogtas modalife baktimDedim ya marka ve kaliteye göre değişebilir. Hangi magazalara baktiniz
Esnedi veya yırtıldı mi kumaşnubuk onermem tay tuyu iyidir tepehomeden almistik tas gibi tertemiz .ilk takim nubuktu kendinden gecti
Teşekkür ederim canimDiğerlerine göre tuzludur biraz ama kalitesini fark edersiniz. Çalışanlar daha güzel bilgilendirme yaparlar