Koltuk kaplatma

Nazar etme noluur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
612
292
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum benim oturma odasında iki tane üçlü koltugum ve bir adette berjerim var kaz tüyü kaliteli kumaşı var markalı almıştık 4yil lik evliyim 4 yıl önce biz bu 3koltugu 6 buçuk milyara almistk şöyle bir talihsizlik yasadm esim sigara içerken koltuğu bikaç yerinden yaktı kumaş hassas olduğu için direk içine cekiyo söndürmeye çalışsakta nereye değerse anında yakiyo goruntu çok kötü olduğu için ben ortuyle kapatyrm malesef smdi ben bu koltukları kaplatmak istyrum yeni almak istemiyorum çünkü saglamlar aranızda kaplatan var mı sizce eskisi gibi olur mu yine aldığım yere vermeyi düşünüyorum yada başka bir kumastan mi kaplatsam onerebilecegnz kumaş varmi şimdiden tsk ederm

Tam olarak neresı, kol dayama kısımları falansa, kumaşa uygun başka bir kumaşla koltuğuza eklemeli kumanda,gazetelik dikin. Bir taşta iki kuş.

Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum benim oturma odasında iki tane üçlü koltugum ve bir adette berjerim var kaz tüyü kaliteli kumaşı var markalı almıştık 4yil lik evliyim 4 yıl önce biz bu 3koltugu 6 buçuk milyara almistk şöyle bir talihsizlik yasadm esim sigara içerken koltuğu bikaç yerinden yaktı kumaş hassas olduğu için direk içine cekiyo söndürmeye çalışsakta nereye değerse anında yakiyo goruntu çok kötü olduğu için ben ortuyle kapatyrm malesef smdi ben bu koltukları kaplatmak istyrum yeni almak istemiyorum çünkü saglamlar aranızda kaplatan var mı sizce eskisi gibi olur mu yine aldığım yere vermeyi düşünüyorum yada başka bir kumastan mi kaplatsam onerebilecegnz kumaş varmi şimdiden tsk ederm
koltuk kaplatmak inanılmaz pahalı.yenisini alsanız çok daha iyi.ama koltuk örtüsüyle kapanacak gibiyse koltuk örtüsü alın çok şık modeller var artık en azından yeni diyorsunuz koltuklarım baya bir süre böyle idare edersiniz.

Tam olarak neresı, kol dayama kısımları falansa, kumaşa uygun başka bir kumaşla koltuğuza eklemeli kumanda,gazetelik dikin. Bir taşta iki kuş.
Tam oturma yerleri malesef ve iki koltukta da var sadecee berjerde bişey yok hele en son yaktığı ck fena oldu oyun oynarken dalmış örtüleri yikamstm bende resmen oymuş böyle ck canım skliyo

koltuk kaplatmak inanılmaz pahalı.yenisini alsanız çok daha iyi.ama koltuk örtüsüyle kapanacak gibiyse koltuk örtüsü alın çok şık modeller var artık en azından yeni diyorsunuz koltuklarım baya bir süre böyle idare edersiniz.
Ya duzgun bir örtü var zaten üstünde kötü durmuyor ama üzülüyorum yepyeni koltuk sonuçta bi misafir gelince açamıyorum hep örtülü özelliği kalmadı okdr pahalı mi ki ya

Ya duzgun bir örtü var zaten üstünde kötü durmuyor ama üzülüyorum yepyeni koltuk sonuçta bi misafir gelince açamıyorum hep örtülü özelliği kalmadı okdr pahalı mi ki ya
benim tanıdığım yaptırdı çok olmadı kendisi zengin bir bayan sıkıldı aynı modelden geçen yıl yaptırdı sanırım biri üçlü öbürü 2 li ve bir tek 7 bin civarı tuttu.belki uygıunlarıda vardır ama o kişiye o para koymaz yani.yinede genelde pahalı oluyor kaplatmaya vericek olanlar yenisini alırım daha iyi lafını çok duydum.

Kaz tüyü ?

Tay tüyü olmasin o.

Koltuk kaplattiktan sonra eşiniz bir zahmet sigarasini salonda içmesin.
Mutfak veya balkon hem sagliginiz açısından da daha iyi fikir.

Aldığınız yere verecekseniz aynı kumaştan kaplasınlar. Fakat kaplatmak pahalı oluyor.
Kaliteli kumaşlar daha pahalı oluyor.

Onlara para vereceğinize yenisini alin çok saglamsa farklı renklerde kaplatın değiştirmiş gibi olsun.

Koltuk kaplatmak Evet maliyetli ama yenisini almaktan çok daha uygun olacağı kesin, eğer hasar görmemişse değişik renkle kaplatın koltuk değişimini de uzun süre erteleyebilirsiniz böylece. Berjer bakmıştım ben tanesi 1000 civarı idi kaynanamın tekli koltuklarının ikisini de alıp kapattım 600 liraya geldi, süngerini vs de değiştrdiler hem yeni gibi oldu. Bikaç yere fiyat sorun derim ben.

Benim babam bu işi yaptığı için sadece kumaşına para verdim ve yeni gibi oldular.. mobilyalarım sağlam olduğu için bendr yenisini almak istemedim çok severek aldığımdan kıyamadım da. yalnız iyi bi çakımcıya yaptırın ki atmasın sağı solu.. tay tüyü demişlerdi sanırım benim aldığım
kumaşa. Hiiççç leke tutmuyo nar lekesinden tutun da çikolataya kadar hiçbi şeycik kalmıyo.. silince pırıl pırıl yeni alınmış gibi oluyo.. ben çok memnunum.

Masraftan kacıyrsan yanmayan dursun yanan kltugu kaplat sımdı mda ıkı renk koltuklar tay tuyu ıyı bı kumas leke tutmaz temzlemesıde klay sıgaraya dayanıklı bı kumas yktur varsa yanmayan bısı arastrp onu yap

Kaz tüyü ?

Tay tüyü olmasin o.

Koltuk kaplattiktan sonra eşiniz bir zahmet sigarasini salonda içmesin.
Mutfak veya balkon hem sagliginiz açısından da daha iyi fikir.

Aldığınız yere verecekseniz aynı kumaştan kaplasınlar. Fakat kaplatmak pahalı oluyor.
Kaliteli kumaşlar daha pahalı oluyor.

Onlara para vereceğinize yenisini alin çok saglamsa farklı renklerde kaplatın değiştirmiş gibi olsun.[/QUOTE tay tüyü değil kaz tüyü tay tüyünü de biliyorm kaz tüyünü nasl duymadnz hayret bu bilmislkle ayrıca salon değil oturma odası salonda oturmuyorz misafir gelince aciyorm

Benim babam bu işi yaptığı için sadece kumaşına para verdim ve yeni gibi oldular.. mobilyalarım sağlam olduğu için bendr yenisini almak istemedim çok severek aldığımdan kıyamadım da. yalnız iyi bi çakımcıya yaptırın ki atmasın sağı solu.. tay tüyü demişlerdi sanırım benim aldığım
kumaşa. Hiiççç leke tutmuyo nar lekesinden tutun da çikolataya kadar hiçbi şeycik kalmıyo.. silince pırıl pırıl yeni alınmış gibi oluyo.. ben çok memnunum.
Benmkide kır tutmuyor o yonden ck.iyi ama.çok hassas dedgm gibi bakalm belkide yenisini alırız ya iyice arastrmam lazm

Kumaşlarını siz alıp başka yerde kaplatabilrisiniz daha uyguna gelir bence

vaktiyle ankaradan koltuk almıştık o kadar sağlamdı ki koltuklar o kasada başka koltuk bulamadık o yüzden annem senelerce kaplatarak kullandı neredeyse 15 sene kullandık.Her kaplatmada daha da güzel daha da yeni durdu.En son kumaşını kendimiz imç den almıştık kumaşını kendiniz seçip beğenip alın kaplatan çok yer var zaten.

image.jpeg

Fotodak koltuğu yeni kaplattım. Bir L şeklinde uzanma koltuğu olan üçlü bir de tay tüyü tekli toplamda 3500 TL ye aldığım takımı 1600 e sandalyeler dahil kaplattım. Çok da şahane oldu. Kumaş olarak keten seçtim kediler kadife ve tay tüyünü çok tırmıklıyor diye. Yani kaplatmanın gerçeğin fiyatını geçeceği bir şehir efsanesi.

koltuk kapalamak iyi degil.. bilmiyorum
annemlerde iki gül gibi kanepemiz vardi..
kaplattirmak için verdik de 750 ye vermişiz biz iki kanepeye.. boşuna oldu..
aslinda o kanepeler 250ydi.. başka vermişlerdi:KK70:
anneme çok fena çıkışmışım... kızdim bile dedim yenisini aliriz diye yok dinlemedi beni..
şimdi annemde içine sinmiyo ki :KK70:
bence yenisini alin.. kaplanmak çok pahali 6 milyarlik koltuga kaplamaya daha çok isterler..

Eki Görüntüle 1848248

Fotodak koltuğu yeni kaplattım. Bir L şeklinde uzanma koltuğu olan üçlü bir de tay tüyü tekli toplamda 3500 TL ye aldığım takımı 1600 e sandalyeler dahil kaplattım. Çok da şahane oldu. Kumaş olarak keten seçtim kediler kadife ve tay tüyünü çok tırmıklıyor diye. Yani kaplatmanın gerçeğin fiyatını geçeceği bir şehir efsanesi.
ayy o resimde ferahlik gördüm güle güle oturun:))

Ben oturma grubumu kaplattim.
Bilinen kaliteli bir markanin urunu. Ama ben alirken silinebilen tay tuyu kumas vs bilmiyordum. Acik renk oldugu icin kiri cok belli ediyordu.
Dosemesine hic dokunulmadi, saglam cunku.
Sadece kumas giydirmesi yapildi.
Ayni renkte tay tuyu kumasla kaplattim.
Bir uclu, bir ikili, iki tekli. Son derece orjinal duruyor ben 800e yaptirdim. Baska bir yer ayni isleme 2000 istedi. Biraz arastirmak lazim.

X