- Konu Sahibi sevcangoksel
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum.Salon koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum.Tam 20 yıllık ama model olarak çok güzel.Şimdi piyasada bunun gibi model yok.Çok severek kullanıyorum.İskeleti de sağlam yenisini almak istemiyorum.Kumaşı iyice yıprandı.Bende renk konusunda,kumaş cinsinde kararsızım.Acaba tay tüyümü olsa yoksa kadife kumaşmı karar veremedim.Sandalyeleri iskelet olarak alıp üzerini koltuk kumaşından kaplatayım diyorum.Tay tüyü kumaşı kardeşim kullanıyor memnun leke tutmadığını söylüyor.Perde fonu bordo renk acaba yine bordo renge uygun mu yapsan yoksa başka renklere mi takılsan bilemiyorum.Kesin iki renkli olmalı çünkü koltuğun kollarının alt kısımlarına yuvarlak minder giriyor sandalyelerde o minder renginde.pudra rengi aklımdan geçiyor ama diğer renk ne olsa bilmiyorum,o miderleri desenli kumaş olsun diyorum.Sandalyenin iki tanesini desenli yapayım düşüncesindeyim.Koltuk rengini belirleyip duvarı boyatmalı birde ona uygun halı seçmeli perdeleri değiştirmeyeceğim çünkü yeni yaptırdım.Odaya girince rahatlık hissi uyandırsın istiyorum.Arkadaşlar lütfen banada fikir verirseniz çok sevinirim.Ne kadar zormuş karar vermek