• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk kaplaması

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum.Salon koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum.Tam 20 yıllık ama model olarak çok güzel.Şimdi piyasada bunun gibi model yok.Çok severek kullanıyorum.İskeleti de sağlam yenisini almak istemiyorum.Kumaşı iyice yıprandı.Bende renk konusunda,kumaş cinsinde kararsızım.Acaba tay tüyümü olsa yoksa kadife kumaşmı karar veremedim.Sandalyeleri iskelet olarak alıp üzerini koltuk kumaşından kaplatayım diyorum.Tay tüyü kumaşı kardeşim kullanıyor memnun leke tutmadığını söylüyor.Perde fonu bordo renk acaba yine bordo renge uygun mu yapsan yoksa başka renklere mi takılsan bilemiyorum.Kesin iki renkli olmalı çünkü koltuğun kollarının alt kısımlarına yuvarlak minder giriyor sandalyelerde o minder renginde.pudra rengi aklımdan geçiyor ama diğer renk ne olsa bilmiyorum,o miderleri desenli kumaş olsun diyorum.Sandalyenin iki tanesini desenli yapayım düşüncesindeyim.Koltuk rengini belirleyip duvarı boyatmalı birde ona uygun halı seçmeli perdeleri değiştirmeyeceğim çünkü yeni yaptırdım.Odaya girince rahatlık hissi uyandırsın istiyorum.Arkadaşlar lütfen banada fikir verirseniz çok sevinirim.Ne kadar zormuş karar vermek

hayret bu konularda kadınlar kulübünde fazla cevap yok.. ben de aynı konuda araştırma yapıyorum..
hangi kumaş leke tutmaz ki :ssz:

bende oturma odamdaki takımımı kaplattım üç ay kadar önce..aslında yeniydi ama kumaşı çok leke tutuyordu...iki tane üçlü iki tane tekli koltuğu tay tüyü kaplattım birde salon sehpamın derisi kızım kemirmişti onu da kapladılar 900 lira tuttu..aslında niyetim yeni takım almaktı ama gönlüme göre bulamayınca son çare kaplatmaya verdim ama iyiki de öyle yapmışım...çok memnunum kesinlikle leke tutmuyo çok ta güzel durdu..

çok ucuza kaplatmışsın
kumaşın cinsi ne?

ben burda sorduğumda bana 2,5 milyar fiyat çıkardılar

çok ucuza kaplatmışsın
kumaşın cinsi ne?

ben burda sorduğumda bana 2,5 milyar fiyat çıkardılar

tay tüyü kaplattım..hatta geçtiğimiz ay da salon takımımı kaplattım..işçilği fazla diye 1500 tl verdik..kenarlarını beyaz deri minderlerini tay tüyü yaptırdm gene..ben küçük bir ilde yaşıyorum burada seçenekler kısıtlı ama ablam Ankarada dahada düşük bir fiyata kaplattırdı..

kızlar ben de kaplatıcaktım ama sonradan lüzumsuz pahalı olduğunu gördüm eşim de 6 ay daha idare et paranı biriktir yenisini al dedi, öyle yaptım mutluyum:8: 6 ay misafirlere problem oluyor ama sonrası güzel :D

Back
X