Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk deyip geçmemeli :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
yeri gelince tv karşısındaki yatagımız olurlar
içimizi ferahlatırlar
yastıklarını renklendirsen bile yeterler değişmeye
sonunda bende aldım kızlar koltuk takımımı ve mobilyamız tamamlandı

renk olarak teklimi bu şekilde yaptırdık ama modeli daha net die magazadaki halinide ekledim kızlar
mor kırmızı yeşil felan renklerdende minik yastıklar atcam
sayfa 2de orta sehpamız var
3.sayfada da aldığım kumaş var koltuk yastıkları için

Son düzenleme:
ttalım benim 1200kez söylüyorum süper olmuş ayrıca kırmızı daha bi açmış koltuğu güle güle kullan güle güle yat tepin bizide çaya davet et emi

ttalım benim 1200kez söylüyorum süper olmuş ayrıca kırmızı daha bi açmış koltuğu güle güle kullan güle güle yat tepin bizide çaya davet et emi

oyyy kurban olduğum zaten gelmesseniz fena düşceksiniz dilime
beraber otrcas inş

çok güzelmiş sıkıldıkça yastık renklerini değiştirirsin evin havası değişir :) güle güle kullanın..

çok güzelmiş sıkıldıkça yastık renklerini değiştirirsin evin havası değişir :) güle güle kullanın..

çok teşekkürler spor seçip evin havasını rahat tutmak istedim bide yastıklarla renklendimi tadından yenmes
yemek odasından farklı zamanlarda alındı ama uydu

Fındığımmm güle güle kullannn, daha önce söylemiştim zaten beğendiğimi, ama şimdi daha çoookkk beğendim nedense
İyi günlerde oturun, yatın fln vs.

Fındığımmm güle güle kullannn, daha önce söylemiştim zaten beğendiğimi, ama şimdi daha çoookkk beğendim nedense
İyi günlerde oturun, yatın fln vs.

ah kuzum beniiiim ben sizlen ne çay muhabbetleri ne dedikodula yapcam bu koltuklarda

hayırlısı olsun küçük hatunum benimmm :)) hem şık hem rahat güle güle kullanmak nasip olur inşallah canım

orta sehpamız marangozumuzdan hediye..açılmış hali bilgisayardan buldum aynı böle ama renk üsteki gibi evimizde sağ ve sol kısım ahşap dierleri lake yemek odam gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…