• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk altına lazer epilasyon

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar lazer epilasyon a başladm 3 seans bitti önümüzdeki hafta 4 seansa gidicem yalnız koltuk altı kararmasından çok şikayetçiydm lazerden sonra tam gitmedi ama azaldı yine de belli oluyo tam bitirir mi acaba yoksa ekstra krem felan kullanaym mı gitmesi için:26:

Kızlar lazer epilasyon a başladm 3 seans bitti önümüzdeki hafta 4 seansa gidicem yalnız koltuk altı kararmasından çok şikayetçiydm lazerden sonra tam gitmedi ama azaldı yine de belli oluyo tam bitirir mi acaba yoksa ekstra krem felan kullanaym mı gitmesi için:26:

Kararma lazer bitince geciyor diyorlar ama tam bilmiyorum Bende düşünüyorum da azalma nasil memnun musun? Bi de fiyatlari ne kadar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben krem kullandim lazerden sonra simdi tamamen gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aşırı koyuluk yoktu ama lazer yaptırdım . 5 seans yaptırdım . nerdeyse hiç kalmadı ama devam edicem . sanki rengi açıldı gibi daha çok . bence lazare devam et kıl kökleri kurudukça koyuluk geçer diye tahmin ediyorum . ben çok rahat ettim . keşke daha önce yaptırsaydım diyorum...

ben de genitale yaptırdım daha doğrusu halen de ara seanslara gidiyorum, üst bölgelerimde kararma yoktu zaten ama dudak bölgesinde benim de farkedilir kararmalar var, lazer tamamen bittiğinde açılır diyor herkes ama görcez bakalım :)

Bnde yaptırıyorum.. Kaçıncı seans olduğunu bilemiyorum ama çok olmadı.. 3 Ayda bir kere yaptırıyorum artık.. Gittikçe süresi uzuyor.. Hiç kararma yok bnde sonradan da olmadı.. Keşke yıllar önce yaptırsaydım..Büyük rahatlık. Bi arkadaş fiyat sormuş, Ben 30 tlye yaptırıyorum. :31:

Merhaba.

3 gün önce lazer yaptırdım. Koltuk altımda çok sık bir sürü kısa siyah kök gibi kıllar var. Ne uzuyor ne dökülüyor. Çok kötü bir görüntüsü var. Normal mi ? Ne yapmam gerekir ? :KK61::KK61::KK61:

Merhaba.

3 gün önce lazer yaptırdım. Koltuk altımda çok sık bir sürü kısa siyah kök gibi kıllar var. Ne uzuyor ne dökülüyor. Çok kötü bir görüntüsü var. Normal mi ? Ne yapmam gerekir ? :KK61::KK61::KK61:
Daha ilk seansina gitmisin ilk seans da 10 15.gun dokulmeler oluyo ben 3.seansimi 2 hafta once oldum bi hafta icinde dokulme oldu telas yapma koltukalti ve genitalin alt kismi gec dokulen yerler bide hangi cihaza gidiyosun

Back