canım bişi söylicem bence resim koyma çünkü koltuk altı mahrem bir yer ve bir çok erkeğin tahrik eden bir bölge
ayyyyyyy daha ne ki bu bide bnm koltk altimi grsen sende n kara hesabi bende sabah baktiydim suna dumankayanin 1tatlli kasigi princ unu 1yemek kasigi yogurt 1tatlim kasigi sirke karistir bunlari sür 15 dk bekle yika kurula limon suyu sür bekle kurusun onuda yika en son pudrala bi neneyelim bakalim
Evet ben de onu deneyecektim hatta pirinc unu almistim gidip onun icin ama gerek kalmadi
neye gerek kalmadi????
Arkadaşlar benim koltuk altım böyle özürlü işte bıktım yaa kısa kol giyinirken bile çekiniyorum kaldırmaya resimde bile okadar net değil kıl dönmeleri tavuk derisi gibi olması batıklıklar karartı ne iğrençlik varsa koltuk altımda napıcam ben yaa epilasyonla alıyorum ağda demeyin beceremiyorum ağdacı demeyin ona herzaman bulacak param yok.inanın kendimi doğrayacam bu sebepten yardım edinn
ayyyyyyy daha ne ki bu bide bnm koltk altimi grsen sende n kara hesabi bende sabah baktiydim suna dumankayanin 1tatlli kasigi princ unu 1yemek kasigi yogurt 1tatlim kasigi sirke karistir bunlari sür 15 dk bekle yika kurula limon suyu sür bekle kurusun onuda yika en son pudrala bi neneyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?