sadece kız kıza olduğumuz için zaten benim koltuk altımla tahrik olmazlar baksana halinecanım bişi söylicem bence resim koyma çünkü koltuk altı mahrem bir yer ve bir çok erkeğin tahrik eden bir bölge
aaaa ilk defa duydumm bunu öğrenmiş oldumcanım bişi söylicem bence resim koyma çünkü koltuk altı mahrem bir yer ve bir çok erkeğin tahrik eden bir bölge
aaaa ilk defa duydumm bunu öğrenmiş oldum
sadece kız kıza olduğumuz için zaten benim koltuk altımla tahrik olmazlar baksana haline
Arkadaşlar benim koltuk altım böyle özürlü işte bıktım yaa kısa kol giyinirken bile çekiniyorum kaldırmaya resimde bile okadar net değil kıl dönmeleri tavuk derisi gibi olması batıklıklar karartı ne iğrençlik varsa koltuk altımda napıcam ben yaa epilasyonla alıyorum ağda demeyin beceremiyorum ağdacı demeyin ona herzaman bulacak param yok.inanın kendimi doğrayacam bu sebepten yardım edinn
anladığım kadarıyla epilasyon aletiyle alıyosun dimi ? benim kuzenimde bu makineyle alıyo ve kıl dönmeleri var hep ondan şikayetçi batık fln.. benim önerim tüylerini bırak bi uzasınlar alıncak boya gelsin eldivenle al kendin batıklara ne iyi gelir bilmiyorum kıl dönmesi olunca ben iğne ucuyla çıkarıyorum içinden(tabi kolonya sürüyorum) ama tehlikeli bi yöntem yinede yapabilrsn. dediğim gbi ben sana bikaç kez eldvenle almanı öneririm ağdada yapamıyomssn ztn geriye bitek bu kalıyo dene bncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?