S
Sem0sh
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sem0sh
17 yaŞndaym ve yakLeşık 2 yıLdr koLtukaLtmda aşırı terLeme vaR d0ktRa gdtm heRşey denedm ama bi çözm buLamdm:1no2:ç0k rahatSz edici bi durum öneriLerni bkLyrm tesekkR edeRim...! :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla 6 ay etkilibotoks ile terlemeye cozum gecici oluyor degil mi?
Sa0Lun arkadaşLarrbende doktora gidicem artık başka çarem kalmadı herşeyi denedim..
canım aynı sorunu yıllardır ben yaşıyordum insan kollarını kaldıramadan rahat hareket ettiremeden nasıl yaşar iyi bilirim.diğer insanların bende terliyorum nolmuşki diyip roll-on önermeleri kadar sinir edici bişi yoktur. ve geçen yıl başka bir konu için gittiğim doktora konuyu açtım. bir karışım yazdı reçeteye, 20 gece sür streç filmle kapla öyle yat, bu yazı tersiz geçirirsin dedi. yaptım dediklerini bazı geceler uyuyamadım acayip kaşındırdı. ve sürmeye başladığım 5.günü ter tamamen yok oldu:) ancak etkisi ancak bir ay gitti o kadar acıya değdi aslında artık hareket kısıtım ortadan kalkmıştı ama sonraki denememde ögrendim ne 20 güne nede streç filme ihtiyacım var. yatmadan önce pamukla sürüp yatıyorum 5-6 gün sarmadan oh mis ter mer yok. ter başlayınca tekrar sür sür yat. aslında karışım formülünü vermek isterdim ancak ciltlerde farklı etkilere yol açabilme riski olduğundan en mantıklı çözümün doktora gidip bu tür bir solüsyon yazdırmak olduğunu düşünüyorum. hem maliyeti az hem doktor kontrolünde hemde terlemeyi tamamen ortadan kaldırmıyor.
umarım faydalı olur bilgilerim. bu siteyi terlememe çözüm ararken buldum ve farklı bir çok konudanda faydanlandım ve bugün üyelik amacım aşırı ter sorunu olanlarla yaşadıklarımı paylaşmaktı.
sevgiyle kalın
"terlemeyi durdurmak tehlikeli", "terlemek iyidir" filan deniliyor ama hiperhidroz hastaları için terlemek yaz kış, sıcak soğuk demeden koltuk altlarınızın her daim ıslak olması demek. bu da o kadar çirkin bir görüntü oluşturuyor ki, burada hafif bir ıslaklıktan bahsetmiyoruz bunu hasta olmayan anlayamaz arkadaşlar.
sürekli su ve mineral kaybettiğiniz için devamlı bir halsizlik ve düşük tansiyonla geziyor bu insanlar. bu durdurulması gereken bir terleme. sıcak oldu diye terlersiniz ya onun gibi düşünmeyin. deodorant pudra vs bunlar hiç çözüm olmuyor.