- 30 Temmuz 2013
- 6.239
- 1.958
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saooll canimmmKokusu ilaç gibi bi koku
Ama öyle diğer roll onlar gibi terlerinde roll on kokusu gelmiyor zaten ter de olmuyor
Ya bana yengem bugun sey dedi. Bosver terini kurutur abkmde kendincr akil veriyor yaa sizzvucudunuzu rahat biraksanizza dedi bilmiyorum o tuz gibi roll ondan alsam miBen de kışın terlerim alisveris yaparken bile her istedigimi alamiyorum bunda ter izi belli olur diye maalesef temizligine cok onem veriyorum kışın da aliyorum koltuk altimi zaten terliyorum koku olmasin bari diye deodorant olarak rexona kullaniyorum rollon da kullaniyorum bazen parfumumden de sıkarim koltuk altima idare ediyor bi yerdeyken falan lavaboya gidip kurulayip deodorant sıktigimda oluyor cok sicak havalarda
eğer kollu ürünler giyiyorsanız koltuk altı pedi alabilirsiniz.
ya da bir ürün var deotak diye ne ter ne koku kalmıyormuş.ama bu tarz ürünlerin içinde ter bezlerini yani gözenekleri kapayan kimyasallar varmış.alüminyum gibi...
koltuk altı pedi kullanmayı düşünüyorum.Nasıl bir şeydir yapışkan mı ?her kıyafetimi bir defa giyebiliyorum.Strese girince sıkılınca koltuk altım kokuyor .Ve birine sarılmaktan çekiniyorum.En sağlıklısı ped gibi duruyor.eğer kollu ürünler giyiyorsanız koltuk altı pedi alabilirsiniz.
ya da bir ürün var deotak diye ne ter ne koku kalmıyormuş.ama bu tarz ürünlerin içinde ter bezlerini yani gözenekleri kapayan kimyasallar varmış.alüminyum gibi...
koltuk altı pedi kullanmayı düşünüyorum.Nasıl bir şeydir yapışkan mı ?her kıyafetimi bir defa giyebiliyorum.Strese girince sıkılınca koltuk altım kokuyor .Ve birine sarılmaktan çekiniyorum.En sağlıklısı ped gibi duruyor.