N NevaZar Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2017 7 35 40 4 Ocak 2018 Konu Sahibi NevaZar #1 Merhabalar, koltuk altı terleme tedavisi ile ilgili bilgisi, deneyimi veya tecrübesi olan var mıdır?
arzuhalim753 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2015 367 168 33 7 Ocak 2018 Konu Sahibi NevaZar #2 Terleme botoksu yaptırabilirsin ben yaptırcam Mehmet Akgüne yaz için ilkbaharda ankaradaysan bir araştır nerde yaşadığını bilmediğim için bişey diyemiyorum ama etkili bir yöntem birçok arkadaşım önermişti önceden deneyeceğim.
Terleme botoksu yaptırabilirsin ben yaptırcam Mehmet Akgüne yaz için ilkbaharda ankaradaysan bir araştır nerde yaşadığını bilmediğim için bişey diyemiyorum ama etkili bir yöntem birçok arkadaşım önermişti önceden deneyeceğim.
biriiicik вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤ Kayıtlı Üye 20 Aralık 2015 3.490 12.498 30 7 Ocak 2018 Konu Sahibi NevaZar #3 Koltuk altina botoks yaptira bilirsn bir sene terleme olmuyor ayrica onceden paraylaydi simdi devlet karsiliyor amaa cok asiri terlemen varsa tabi.
Koltuk altina botoks yaptira bilirsn bir sene terleme olmuyor ayrica onceden paraylaydi simdi devlet karsiliyor amaa cok asiri terlemen varsa tabi.
S sude_kirikci Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 208 68 17 Eylül 2018 Konu Sahibi NevaZar #4 botoks kes,in çmzüm mü arkadaşlar bilginiz var mı
G gunessaime87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 377 266 37 2 Ekim 2018 Konu Sahibi NevaZar #5 sude_kirikci .!.: botoks kes,in çmzüm mü arkadaşlar bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Bir yıl boyunca idare ediyor kesin her yıl yenileme oluyor.
sude_kirikci .!.: botoks kes,in çmzüm mü arkadaşlar bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Bir yıl boyunca idare ediyor kesin her yıl yenileme oluyor.