canım bunun olmasının sebebi beyaz tenli olup kıl köklerinin çok kalın olmasıdır
benimde başıma geldi ama lazerle azalttım kökler gidiyor ve bacakların çok güzel oluyor
sanrm batıkta oluyor bazn bunlarda leke yapyr sonraya sizce güzellk salonunda yaptrmam mı iyi olur yoksa özel bi hastanede mi :S güzellk salonuyla grşmye gttm kapalydı hastane daha iyi gibi geliyo ne blym sonuçta doktor gözetimi :S
mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm
ilk seans değilde ikinci seansta tüyler dökülmeye başlıyor
hatta kaşındıkça koltuk altın tüyler eline geliyor
kızarıklık fln oluyor mu cnm
mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm
koltuk altindaki kararma lazer yapilmasina engel olur mu acaba?benim bayagi bi koyuluk var koltuk altimda.acaba isinlar kil köklerini görür mü bir de düsük dozda mi akim verilmesi gerekir..eger öyle olursa cok gec biterbilen birileri var mi??
benimde oluyor ve çok sinir bozucumrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm
Sizin adınıza çok sevindim benimde koltuk altımda kararma oluyor kendim beyaz tenliyim ve tüy rengim koyu olduğu için olsa gerek diye düşünüyorum birde epilasyon aleti ile alınca onun da etkisi olabilir sanırım... dediğiniz kremi merak ettim rica etsim fiyatını ve kullanım sürenizi devamlılığını söyleyebilir misiniz...koltuk altı bıyık bölgesi ve bikini bölgesi kararmaları için yeni bir ürün çıkmış arkadaslar ben onu kullandım benım gıttığım yerdekı estetık uzmanı onerdi kullandım çok memlun kaldım 10 gunde eski haline döndü bende bır kaç arkadasıma daha onerdım onlarda memlun kalmış. krem formunda bısey ve yaz kış kullanılıyor ıcınde gunes koruyucusuda var 30spf .
ilacın adı dervita krem eczanelerde satılıyor...:)
ya nedense her yerde okudum yaptrnlar hep ter kokusundan şkytçi terleme artyrmuş çok mu terleme olyr :44: yoksa sonra düzeliyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?