• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altı lazer epilasyon koltuk altı kararmasını geçirirmi :(:(

canım bunun olmasının sebebi beyaz tenli olup kıl köklerinin çok kalın olmasıdır
benimde başıma geldi ama lazerle azalttım kökler gidiyor ve bacakların çok güzel oluyor:1:

sanrm batıkta oluyor bazn bunlarda leke yapyr sonra :43: ya sizce güzellk salonunda yaptrmam mı iyi olur yoksa özel bi hastanede mi :S güzellk salonuyla grşmye gttm kapalydı hastane daha iyi gibi geliyo ne blym sonuçta doktor gözetimi :S

sanrm batıkta oluyor bazn bunlarda leke yapyr sonra :43: ya sizce güzellk salonunda yaptrmam mı iyi olur yoksa özel bi hastanede mi :S güzellk salonuyla grşmye gttm kapalydı hastane daha iyi gibi geliyo ne blym sonuçta doktor gözetimi :S

yazdığını şimdi gördüm canım ben güzellik salonunu gidiyorum memnunum gayet ve o kökler yok olana kadarda gitmeye devam edicem
dediğin gibi da batıkta oluyor

yazın kaliteli güneş koruyucu kullanınca sorun olmuyor fakat gidipte denizde güneşlenmemek şartıyla :) kesinlikle hastanede yaptırmalısın.koltuk altında sir,agda gibi nedenlerle kararma war ise ve çok yogun ise; öncelikle leke açıcı tedawi görmen lazım. ben yaptırdım şuan yok 2-3 tane falan war gayet rahat ve memnum .fiyat olarakta gittiğin yere göre degişiyor.

Son düzenleme:
Bende koltuk altında öyle ter olmadı :S değişik..
Ayrıca çok azaldı 3-4 ad sayıyla tüyün biraz siyah halinde çıkıyor bembeyaz koltuk altlarım var çok memnunum bacaklarımda 2 seans oldu bakalım onlar ne olacak :S ve hastaneye gitmeniz daha mantıklı güzellik salonlarında normalde yasak hekimsiz fln diye biliyorum ben

mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm:50:

evet kıl dönmesini de kararmayı da geçiriyor. uygun fiyatlı mı onu araştırma bence makineyi araştır. soğuk hava üfleyen makinalar bitiriyor onlara gidebilirsin.

ilk seans değilde ikinci seansta tüyler dökülmeye başlıyor
hatta kaşındıkça koltuk altın tüyler eline geliyor

mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm:50:

ben de senin gibi senin yaşlarında hatta çok daha önceden beri koltuk altı kararmasından muzdarip bi insandım, üniversitede bi kez dermatoloğa danıştım lazer yaptırmamın uygun olduğunu yaptırırsam bu lekelerden kurtulabileceğimi söyledi.ama ben o zaman 22 yaşımdaydım yani bi alt sınır yaşı var mıdır bilemicem... bi arkadaşım vasıtasıyla tabi güvenilir doktor kontrolünde bi yere gittim ilk seanstan itibaren olumlu etkilerini gördüm forumda okuduğum bazı yorumlara göre koku olayını arttırdığı söylenmiş bende tam tersi koku olayını azalttı diyebilirim. yalnız şöyle bi şey var bu konu hassas ve mutlaka ehil(doktor kontrolünde) ellerde olmasa gerekiyo sonuçta bu ışının dozu çok önemli yanıklar oluşabilir eğer fazla doz uygulanırsa... sana tavsiyem ekime kadar dişini sık çünkü yaz ayları lazer için kesinlikle uygun değil koltuk altını açmasan bile...hem o vakte kadar iyice kafanda tasarlamış, bu konudaki merkezleri araştırmış hem maddi olarak da kendini hazırlamış olursun çünkü uygun fiyatlı bi tedavi değil:(( bir de gittiğin merkezde "bitirme garantili" olarak fiyat alır ve ödeme yaparsan senin için daha rahat olabilir ben öyle yaptım,şu an 26 yaşımdayım ve yaklaşık 22 yaşımda başlayıp tüm vücut 24 yaşımda bitti ama öyle mucize beklememek lazım "bitti" derken çoğu hiç çıkmadı bi daha diğerleri de geç ve zayıf çıkmaya başladı onlar da o kadar az ki e onları almak da çok kolay:)) son bi şey: lazer tedavisi alanlarda tüylerin ileriki 10lu yaş aralıklarında tekrarlaması yeniden canlanması durumu olabileceğini duydum ama bu çok ileriki bir tarih için mesela 10 sene 15 sene yine o zaman lazer tedavisi almak durumunda olabilirsin ama aradan zaman geçtiği için tabi ki bunun bi zararı yoktur diye düşünüyorum, sevgiler...

Son düzenleme:
ablam 3seans gitti bende geçen hafta ilk seansıma gittim. genital ve koltukaltı olucak. koltukaltımda kararma yok benim genitel bölgede var biraz. ablama sordum onda da varmış biraz geçmiş bembeyaz olmuş kendisi beyaz tenli, cildiyle aynı renk olmuş. benim de öyle olur inşallah. ben farkettiğim bir şeyi söyliyim, genital bölegdeki batıklar kendiliğinden çıkmaya başladı. çok derinde kalmış olanlar vardı kıl görünüyordu fakat çıkması imkansızdı ancak orayı bir şekilde açmak lazımdı. sanırım üst deri de yanıyor, inceliyor böylece altta kalan batıklar da çıkıyor. bu yüzden ben kararmanın da geçeceğini düşünüyorum. üst deri atıldıkça alttan asıl renginde gelecektir.

koltuk altı bıyık bölgesi ve bikini bölgesi kararmaları için yeni bir ürün çıkmış arkadaslar ben onu kullandım benım gıttığım yerdekı estetık uzmanı onerdi kullandım çok memlun kaldım 10 gunde eski haline döndü bende bır kaç arkadasıma daha onerdım onlarda memlun kalmış. krem formunda bısey ve yaz kış kullanılıyor ıcınde gunes koruyucusuda var 30spf .
ilacın adı dervita krem eczanelerde satılıyor...:)

yaptıranlardan aldıgım yoorumlara gore kararma kıl donmesı gecıyor ama koltuk altı ıcın ter kokunu degıstırdıgı olumsuz bır etkısınden bahsettıler :(

koltuk altindaki kararma lazer yapilmasina engel olur mu acaba?benim bayagi bi koyuluk var koltuk altimda.acaba isinlar kil köklerini görür mü bir de düsük dozda mi akim verilmesi gerekir..eger öyle olursa cok gec biter:( bilen birileri var mi??

kardeşimin kol altları bayağı siyahtı onu benim daha önce gittiğim yere götürdüm. ilk seanstan sonra bile renkte bir açılma oldu. şimdi kontrol seansı sırası geldi. sanırım ikinci seansta daha iyi bir cevap verebilirim.

benimde oluyor ve çok sinir bozucu:50: yüzüme tonik kullanıyorum her gün. ağız kenarımda kararmalar vardı tonik sayesinde geçtiler birde koltuk altıma süreyim dedim sonuç mikemmel:52: içinde bulunan alkol geçirdi diye düşünüyorum başka açıklaması olamaz sankim
ter kokum değişti lazer makinesi gibi kokuyor ve lazer yaptırdığım gün aşırı terliyorum Allahtan o geçiyor ertesi gün..

Son düzenleme:
koltuk altı bıyık bölgesi ve bikini bölgesi kararmaları için yeni bir ürün çıkmış arkadaslar ben onu kullandım benım gıttığım yerdekı estetık uzmanı onerdi kullandım çok memlun kaldım 10 gunde eski haline döndü bende bır kaç arkadasıma daha onerdım onlarda memlun kalmış. krem formunda bısey ve yaz kış kullanılıyor ıcınde gunes koruyucusuda var 30spf .
ilacın adı dervita krem eczanelerde satılıyor...:)
Sizin adınıza çok sevindim benimde koltuk altımda kararma oluyor kendim beyaz tenliyim ve tüy rengim koyu olduğu için olsa gerek diye düşünüyorum birde epilasyon aleti ile alınca onun da etkisi olabilir sanırım... dediğiniz kremi merak ettim rica etsim fiyatını ve kullanım sürenizi devamlılığını söyleyebilir misiniz...

ya nedense her yerde okudum yaptrnlar hep ter kokusundan şkytçi terleme artyrmuş çok mu terleme olyr :44: yoksa sonra düzeliyormu acaba

Ya lazer yaptırıyorum ve 3. Seanstaym. Ve şuan merak edip yazana kadar bu iğrenç terlemenin lazerden oldugunu düşünmemiştimmm. Şuan yıkıldım. Bu kıldan tüyden kurtulalm derken. Bu terleme nerden çıktı ya. Hiç terlemeyen biri olarak mesela biraz stresleniyorum hemenn okdr. Çok tterlemiş oluyorum ki. Ya magazada çalışıyorum teyzeleri kınadm diye başıma neler geldi :-D hiç geçmiyormuuu??

Back