Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benm kıl köklerm çok belirgin ne kdr güzel bi şeklde temzlesemde böyle pütür pütür kıl köklerim belirgin bi şeklde nasl diyim nokta nokta . lazer bu görntüyü ortadan kaldrdmı peki :44:
canımm tam benim başlamadan önceki halimi tarif ediyorsun. Ben olumlu etkisi gördüm o nokta nokta görüntüden kurtulunuyor..
canm çok sevndimm senn adına :) bende kesin yaptrcm iyice taktm kafayı snrlerm bozuluyo gördükçe kolsuz bşy gyemyrm resmenn kaç seans oldu cnm
ya nedense her yerde okudum yaptrnlar hep ter kokusundan şkytçi terleme artyrmuş çok mu terleme olyr :44: yoksa sonra düzeliyormu acabatatlımm daha 1 seans gittim ben ama memnunum yani sonuçtan beklediğimden çabuk sonuç aldım.. Ama çok berbat bir şey var o da ter kokusu... Bunu da hesaba katmanı öneririm, ilk günler ben ter kokusundan insan içine çıkamadım
ya nedense her yerde okudum yaptrnlar hep ter kokusundan şkytçi terleme artyrmuş çok mu terleme olyr :44: yoksa sonra düzeliyormu acaba
canım o koku bende sonradan azaldı açıkçası daa 15-20 gün felaket bir koku ya inanamazsın. en azından bende etkisi öyle oldu
cnm benm kıl köklerm çok belirgin ne kdr güzel bi şeklde temzlesemde böyle pütür pütür kıl köklerim belirgin bi şeklde nasl diyim nokta nokta . lazer bu görntüyü ortadan kaldrdmı peki :44: