• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altı lazer epilasyon koltuk altı kararmasını geçirirmi :(:(

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm:50:

merhaba. arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla bacaktaki kıl dönmesi sonucu oluşan lekeleri geçiriyor fakat koltukaltı bölgesini bilemeyeceğim.. muhtemelen ona da çözüm oluyordur. fiyatlar merkezin bulunduğu yere göre değişebilir. benim yaptırdığım fiyat çok uçuk değil bana göre gayet uygun. yaşa göre değil de ilk adetin üstünden 2 yıl geçmesi gerektiğini biliyorum ben de 18 yaşımda başladım.

daha bir seans gittim koltukaltına lazere şöyle söyleyeym azaldı... Belki kıllar tamamen bitince biter o da ama şu an çok da bir fark yok. kıllı yerlerdeki kararma geçti ama kılsız yerlerde de böyle sararma gibi şeyler vardı onlar hala duruyor maalesef bende kararmadan kurtulmak için başladım ama iyiki başlamışım çok rahatlık...

cnm benm kıl köklerm çok belirgin ne kdr güzel bi şeklde temzlesemde böyle pütür pütür kıl köklerim belirgin bi şeklde nasl diyim nokta nokta . lazer bu görntüyü ortadan kaldrdmı peki :44:

pürüssüz ve bembeyaz oluyor benimde baya kararmıştı çok rahatlık ve güzellik bayanlar. şu an siyah tüyler var yine gideceğim

cnm benm kıl köklerm çok belirgin ne kdr güzel bi şeklde temzlesemde böyle pütür pütür kıl köklerim belirgin bi şeklde nasl diyim nokta nokta . lazer bu görntüyü ortadan kaldrdmı peki :44:

canımm tam benim başlamadan önceki halimi tarif ediyorsun. Ben olumlu etkisi gördüm o nokta nokta görüntüden kurtulunuyor.. :46:

neslicim yaşın da küçükmüş şimdiden yaptırsan cidden buyuk rahatlık olur. imkanın varsa şahane. ama forumda iyice araştır oldu mu, epilasyon sayfalarını güzelce oku herkes tecrubelerını yazıyor. bir de iğneli epilasyonu da arastırmanı tavsıye ederım. kolay gelsın.

canm çok sevndimm senn adına :) bende kesin yaptrcm iyice taktm kafayı snrlerm bozuluyo gördükçe kolsuz bşy gyemyrm resmenn:50: kaç seans oldu cnm

tatlımm daha 1 seans gittim ben ama memnunum yani sonuçtan beklediğimden çabuk sonuç aldım..:16: Ama çok berbat bir şey var o da ter kokusu...:53: Bunu da hesaba katmanı öneririm, ilk günler ben ter kokusundan insan içine çıkamadım :43:

tatlımm daha 1 seans gittim ben ama memnunum yani sonuçtan beklediğimden çabuk sonuç aldım..:16: Ama çok berbat bir şey var o da ter kokusu...:53: Bunu da hesaba katmanı öneririm, ilk günler ben ter kokusundan insan içine çıkamadım :43:
ya nedense her yerde okudum yaptrnlar hep ter kokusundan şkytçi terleme artyrmuş çok mu terleme olyr :44: yoksa sonra düzeliyormu acaba

koltuk altindaki kararma lazer yapilmasina engel olur mu acaba?benim bayagi bi koyuluk var koltuk altimda.acaba isinlar kil köklerini görür mü bir de düsük dozda mi akim verilmesi gerekir..eger öyle olursa cok gec biter:( bilen birileri var mi??

canım o koku bende sonradan azaldı açıkçası daa 15-20 gün felaket bir koku ya inanamazsın. en azından bende etkisi öyle oldu

azaldıysa demekki gececktr cnm sabırlı olmk gerekiyor heralde :1: bnde şimdi doktrdan geliyrm canm koltuk altmda kıl dönmesi vrdı Allahtan brşy yokmuş geçmş dedi cerrrah ama lazer epilasyn yaptr tekrarlar dedi bide roll on kullanma dedi . şimdi annemle gdp konşcz sanrm güzellk merkezi çok mutluyum yaptrcam sonundaa inş sonuç güzl olurrr :50:

ben 2011 mayıs ayıydı sanıyorum başladım. 3 seans gittim. Bendede ilk günler terleme oldu ama kokulu değildi.Sanırım 8 -10 aydır vakitsizlikten gidemedim. Zaten 3 seans sonunda onlar randevu vermediler sen ne zaman gelirsen o zaman yapılacak dedi.Zaten sen ne zaman yapılacağını anlarsın dediler.Evet baya kılların çıkması uzun sürüyor, seyreldiler ve cansız çıkıyorlar.Makineyle bir alıyorum 1 ay rahatım. 2 - 3 seans daha gitsem yeter gibime geliyor. Benimde koltukaltımda koyuluk var ama kıllar azaldığı halde koyuluk aynı şekilde duruyor. Gittiğim merkezde seanslar tamamen bitsin dermatologları var onlar birşeyler önerceklermiş bakalım. Sakın bitene kadar birşey kullanma dediler.

ben 2011 mayıs ayıydı sanıyorum başladım. 3 seans gittim. Bendede ilk günler terleme oldu ama kokulu değildi.Sanırım 8 -10 aydır vakitsizlikten gidemedim. Zaten 3 seans sonunda onlar randevu vermediler sen ne zaman gelirsen o zaman yapılacak dedi.Zaten sen ne zaman yapılacağını anlarsın dediler.Evet baya kılların çıkması uzun sürüyor, seyreldiler ve cansız çıkıyorlar.Makineyle bir alıyorum 1 ay rahatım. 2 - 3 seans daha gitsem yeter gibime geliyor. Benimde koltukaltımda koyuluk var ama kıllar azaldığı halde koyuluk aynı şekilde duruyor. Gittiğim merkezde seanslar tamamen bitsin dermatologları var onlar birşeyler önerceklermiş bakalım. Sakın bitene kadar birşey kullanma dediler.

nesliciim umarım istediğin gibi oluur :21:
kararma bende de az geçti ya tamamen geçmezse bitince bende dermatologa gitmeyi düşünüyorum, görüntü çirkin çünkü daha önceki kadar olmasa da :45:

canım bunun olmasının sebebi beyaz tenli olup kıl köklerinin çok kalın olmasıdır
benimde başıma geldi ama lazerle azalttım kökler gidiyor ve bacakların çok güzel oluyor:1:

Back