• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması...

marketlerde var ama saf gül suyu var mı??
markası fian yada eczaneden mi almak lazım?

Merhaba

her gün düzenli olarak gül suyuyla sildiğiniz takdirde baya fayda görülüyor. ben denedim açılma oldu.

karbonatı hiç duymadım...
çok sebat ederim aslında bir çözümü olsa bıkıp usanmadan uygulardım disiplinliyimdir :21:

Kesinlikle denemeni tavsiye ederim karbonatı burda bir konuda öğrenmiştim kararma için uyguladıktan sonra ter kokusu oluşmadığını da farkettim kararmayı da gideriyor umarım sende de işe yarar :16: ayrıca karbonatı ayakkabının içine döküyorlarmış hem ayak kokusunu hemde ayakkabının kokmasını önlüyormuş :17:

Agda sicak diye cok kullanımda kararma yapar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle denemeni tavsiye ederim karbonatı burda bir konuda öğrenmiştim kararma için uyguladıktan sonra ter kokusu oluşmadığını da farkettim kararmayı da gideriyor umarım sende de işe yarar :16: ayrıca karbonatı ayakkabının içine döküyorlarmış hem ayak kokusunu hemde ayakkabının kokmasını önlüyormuş :17:

daha çok yakmaz değil mi???
yarın yine epilasyon günüm
karbonatım vardı deneyeceğim

benımde koltuk altımda kararma oluyor bebek putrası ve lımonu karıstırıp hergunyaparsanız azalır dıe bılıyorum ben

düzenli kullan 1 ay içinde görürsün az da olsa zaten, zararı yok sonuçta mis gibi gül suyu
kokusunu sevmiyorsan kokusuzu da var hem.

inan ki severim şu haftadan itibaren özellikle kokulara acaip bir ilgim arttı
eşimin parfümünü içmek çamaşı sodasına ekmek banmak istiyorum :52:
egzoz kokuyor diye arabaların peşine takılıyorum :27:
kullanıcam karbonat ve gül suyu bakalım hangisi iyi gelicek :26:
buraya da sonucu yazıcam

Son düzenleme:
benımde koltuk altımda kararma oluyor bebek putrası ve lımonu karıstırıp hergunyaparsanız azalır dıe bılıyorum ben

bebek pudrası zararlıymış bir arkadaş yorum yapmıştı başlarda mevcut....

bende bıraktım kullanmayı zaten gul suyunu denemeyı dusunuyorumm.. zararlı oldgunu bılmıyordum tesekkr ederım :)

Sık sık epilasyon yapıyorum çoğu zaman ağda ile epilasyon aletim kıl dönmesi yapıyor...,birde benim makinem ıslak da kullanılabiliyor ama yinede kıl dönmesi yapıyor...
birde ne kadar temiz olursa olsun koltuklarımın altı koyu duruyor beyaz tenliyim birde...tüylerin dipleri esmer duruyor..
gebelikte iyice ayyuka çıktı bu durum pigmentlerden sanırım..
gebelikten sonra neler yapabilirim var mı bir çaresi?
talk pudrası sürüyorum iyi gelir mi?
bebek kolonyası kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri rollon kullanmıyorum bebeğe zararlı diye birazda o yaktı sanırım geç oldu ama kullanmayı bıraktım

canım bende de o sorun var maalesef..nette baya araştırma yaptım bi haftadır uygulamaya başladığım bi kür var..şimdilik bi değişiklik yok ama zamanla açılır rengi umarım...bide renk acıcı kremler falan var onlardan da deneyebilirsin.

bende bıraktım kullanmayı zaten gul suyunu denemeyı dusunuyorumm.. zararlı oldgunu bılmıyordum tesekkr ederım :)

bu talk pudrayı bebeklere kullanmışlar yıllarca
bakarsın bi 5 sene sonra çok iyi hiç bir yan etkisi yokmuş derler tıpkı tereyağı yada yumurta da ve nicelerinde olduğu gibi
neye kime güveneceğiz bilmiyorum :37:

canım bende de o sorun var maalesef..nette baya araştırma yaptım bi haftadır uygulamaya başladığım bi kür var..şimdilik bi değişiklik yok ama zamanla açılır rengi umarım...bide renk acıcı kremler falan var onlardan da deneyebilirsin.

var cnm onlarda geldi aklıma artık doğum yapınca bakarım şimdilik bebek için sakıncalı olabilir :50:

ben tüylerimin azalması için limonsuyu+ tuz karısımı kulanıyıorum ağda sonrası. hem tüylerimi azalttı hemde rengini açmak konusunda yardımcı oldu :d limonu tavsiye ediyorum:D

ben tüylerimin azalması için limonsuyu+ tuz karısımı kulanıyıorum ağda sonrası. hem tüylerimi azalttı hemde rengini açmak konusunda yardımcı oldu :d limonu tavsiye ediyorum:D

limonu çok defa duydum..
belli ki işe yarıyor
bi kaç kişi söyledi çünki
denemeye değer

Sık sık epilasyon yapıyorum çoğu zaman ağda ile epilasyon aletim kıl dönmesi yapıyor...,birde benim makinem ıslak da kullanılabiliyor ama yinede kıl dönmesi yapıyor...
birde ne kadar temiz olursa olsun koltuklarımın altı koyu duruyor beyaz tenliyim birde...tüylerin dipleri esmer duruyor..
gebelikte iyice ayyuka çıktı bu durum pigmentlerden sanırım..
gebelikten sonra neler yapabilirim var mı bir çaresi?
talk pudrası sürüyorum iyi gelir mi?
bebek kolonyası kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri rollon kullanmıyorum bebeğe zararlı diye birazda o yaktı sanırım geç oldu ama kullanmayı bıraktım

bu durum hamilelikten sanırım çünkü ben lazr yaptırmıştım ve kol altım tenimle aynı renkti ama hamileliğin 4. ayından sonra kol altım ve bikini bölgem kapkara oldu hatta kol altımın kat izleri koyu koyu çizgi çizgi, kir dolmuş gibi... Dakikalarca kese yapıyorum bana mısın demiyor. Boynumda da öyle çizgi çizgi koyuluklardan oluştu..Karnımda da hamile çizgisi çıktı göğsümün altından bikini bölgesine kadar iniyor

Hamilelikle olduğu çok belli o yüzden dert etme muhtemelen doğumdan sonra geçecek.

nasıl bir kür biraz anlatırmısınız ne kadar oranda karıştıryorsunuz yada içine su ekliyormusunuz vs..

bu durum hamilelikten sanırım çünkü ben lazr yaptırmıştım ve kol altım tenimle aynı renkti ama hamileliğin 4. ayından sonra kol altım ve bikini bölgem kapkara oldu hatta kol altımın kat izleri koyu koyu çizgi çizgi, kir dolmuş gibi... Dakikalarca kese yapıyorum bana mısın demiyor. Boynumda da öyle çizgi çizgi koyuluklardan oluştu..Karnımda da hamile çizgisi çıktı göğsümün altından bikini bölgesine kadar iniyor

Hamilelikle olduğu çok belli o yüzden dert etme muhtemelen doğumdan sonra geçecek.

ayyyy inanmiyorum onlar gebelikten miiiii?????
bu dedigin cizgiler ve gogus koyulasmasi bende de oldu da gunes lekesi sandim :(
hatta boynuma baktim inan ki var
gogus altlarimda da
bikini bolgesini biliyordum gogus uclarini da ama bunlari yeni gordum

Back
X