• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması...

ayyyy inanmiyorum onlar gebelikten miiiii?????
bu dedigin cizgiler ve gogus koyulasmasi bende de oldu da gunes lekesi sandim :(
hatta boynuma baktim inan ki var
gogus altlarimda da
bikini bolgesini biliyordum gogus uclarini da ama bunlari yeni gordum

evet canım göğsümün kenarları da karardı hatta bacağımın arkasında popo altından başlayan dize kadar inen kalın bi çizgi çıktı. Onu da geçenlerde gördüm. Hani seksi çoraplar olur ya arkasında çizgi olan, aynı öyle :1:
Bak bakalım o sende var mı :23:

Doğumdan sonra hepsi geçiyormuş ama 1 yılı buluyormuş geçmesi.
Ben de boynuma gıcık oluyorum diğerlerini kimse görmüyor da boynum kirli gibi duruyor herkes görüyor yani :14:

evet üsteki arkadaşın dediği doğru benim hamileliğimde şeker çıkmıştı ensem kapkara olmuştu görenler allah bilir bu hiç yıkanmıyor mu diye düşünmüştür ama doğumdan sonra geçti benim ki
Merhabalar benimde hamileliklerimde kolalti boyun ve genital bolge kararmasi oluyo iki dusugum var ve suanda 14 aydir gebe kalamiyorum kikolu degilim ama bilmiyorum nasil bi tadavi uyguladiniz yada uyguladinizmi asil sorum kac cocugunuz var gebe kalmada problem yasadinizmi benim bir kizim var yasayan yani bu durum gebelige engelmi

Merhabalar benimde hamileliklerimde kolalti boyun ve genital bolge kararmasi oluyo iki dusugum var ve suanda 14 aydir gebe kalamiyorum kikolu degilim ama bilmiyorum nasil bi tadavi uyguladiniz yada uyguladinizmi asil sorum kac cocugunuz var gebe kalmada problem yasadinizmi benim bir kizim var yasayan yani bu durum gebelige engelmi
Konu 4 senelelik

Sık sık epilasyon yapıyorum çoğu zaman ağda ile epilasyon aletim kıl dönmesi yapıyor...,birde benim makinem ıslak da kullanılabiliyor ama yinede kıl dönmesi yapıyor...
birde ne kadar temiz olursa olsun koltuklarımın altı koyu duruyor beyaz tenliyim birde...tüylerin dipleri esmer duruyor..
gebelikte iyice ayyuka çıktı bu durum pigmentlerden sanırım..
gebelikten sonra neler yapabilirim var mı bir çaresi?
talk pudrası sürüyorum iyi gelir mi?
bebek kolonyası kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri rollon kullanmıyorum bebeğe zararlı diye birazda o yaktı sanırım geç oldu ama kullanmayı bıraktım

Pudra ddacinko var.cok zararli sakin kullanmayin

Back
X