Maske Tarifleri Koltuk altı kararması çözüm

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Mysterywoman

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
55
10
Merhaba hanımlar. Sizinle bir süredir uyguladığım ve sonuç aldığım koltuk altı kararması çözümünü paylaşmak istiyorum. Daha önce bunun için internette çok araştırma yapmıştım ama hamamotu vs hiçbirinin faydasını görmedim. öncelikle şunu söyleyeyim ben koltukaltımı jiletle aldım yaklaşık 1.5 2 sene boyunca. arada da ağda yapıyordum ve gerçekten çok kötü durumdaydım. kolsuz hiçbir şey giyemiyordum. internette araştırma yaparken karbonat ve limonu hep görüp işe yaramadığını düşünüp pas geçiyordum ama işe yarıyormuş ! :)
şunu kesinlikle belirtmeliyim. eğer koltukaltı kararmasından vazgeçmek istiyorsanız jileti ve ağdayı bırakın !
Ben karbonat ve limonu okur okumaz denemek istediğim için marketten aldım. şu kullandığımız kabartma tozları paketi gibi, yeşil. onu aldım 1 paketini bir kaseye boşaltıp üstüne de lapa olacak kadar limonsuyu döktüm. her gece yatmadan önce koltukaltıma sürüp 1 dakika ovaladım. bazen ovaladıktan sonra koltukaltımda bıraktım 10 dakika sonra yıkadım. bazen 5 dk sonra ''Ovalayarak'' yıkadım. 1 haftanın sonunda kesin bir şekilde yavaş yavaş sonuç alıyorsunuz. Koltuk altınızı jiletle almayın. Ben makineyle almaya başladım. başlarda çok acıtıyor ama alışıyorsunuz. epilatörünüz suda çalışmıyorsa banyodan önce alın ve o gün kesinlikle kolsuz giymeyin. kısa kollu giyin ki terlediğinizde bakterilerin çoğu tişörtünüze geçsin, ertesi günü giyersiniz kolsuzunuzu :) eve gelir gelmez duş alamayacaksanız ıslak mendille silin öyle yatın. her banyoda koltuk altınıza kese yapın. düzenli yapıldığında batıklardan da kurtuluyorsunuz. kesinlikle ve kesinlikle deodorant ya da parfümleri koltuk altınıza sıkmayın. roll on kullanmayın. 1 hafta içinde renginin açıldığını fark edeceksiniz. emin olun ben de eskiden giyemiyordum ki baya koyu bir esmerim ama üşenmedim yaptım. her gün yapamasanız bile en azından 2 3 günde bir yapabildikçe duştan önce yapın. İşe yaradığını göreceksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…