koltuk altı esmerliği için çözümü olanalar lütfen cvp yazsın bu derrtten kurtulalım:(

bayan olmak ne zor iş valla...bu lazere verdigim parayla neler neler yapardım inan..ama sonucunu alıyorum ya gözüme gelmio para...aman valla erkek olsak kıllı kıllıı gezerdikkaydirigubbakcemile3

aynen yhaaa bende diyorum erkek olsaydım keşkee ne güzel delikafadulden ayyy beni güldürdün valla cnm yaaa kıllı kıllı gezerdik ne güzel olurduuhihoyyyt

aynen yhaaa bende diyorum erkek olsaydım keşkee ne güzel delikafadulden ayyy beni güldürdün valla cnm yaaa kıllı kıllı gezerdik ne güzel olurduuhihoyyyt

üfff valla yaaaa erkeklerde alsın kıllarını bananeeekaydirigubbakcemile3öğğğğ çok feci olurlar yaaa abarttım sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ifadem çıkmamış başta canım sırnaşık şey yazıyo yaa yanlış anlama sakın:1rolleyes:

canım anneminde sonradan oluşan kötü bi renk değişimi olmuştu etkisini birinci tüpte gördü ben gibi onun renk değişimi göğüs altlarındaydı sen ve bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara vakit kaybetmeden almalarını tavsiye ediyorum bana dua edeceksiniz benim doktorum verdi bu kremi

canım çok teşekkür ederimm bunuda alıcam tek başına travazol pek işe yaramıyor gibi yha 7 gün oldu nerdeyse ama pek bir değişiklik göremiyorum:çok üzgünüm: son bir sorum daha var nekdar sürede renk düzeldii:kedi::kedi:

Nerta arkadşın dediği kremi ben de kullanmaya başladım daha 1 hafta olmadı ama renkte bir açılma olacak gibi. Sabırla deneyecem zira bende kolaltımdaki renk değişiminden şikayetçiyim.. En kısa zamanda lazere başlayacam artık daha olmadı.
Nerta arkadaşa paylaşım tşk.

bende denicem o kremi inşş geçer canım geçerse bilgi verirsen sevinirimbilmiyorumkismile

Fucudin kremi bende koltuk altım için kulandım ve hala da kullanıyorum. gerçekten işe yarıyor. Benimde ağdadan dolayı tahriş ve kararma olmuştu. Ama kremle kol altı rengim açılmaya başladı..

Ben agda kullanıyorum koltuk altima ve isim bittikten sonra yıkayıp kurulayıp Nivea double efect sürüyorum beyaz ve pürüssüz oluyor... ben beyaz tenliyim ve kararmalar daha cabuk belli oluyor beyaz tende ama bende ise yaradi öneririm hepinize..

kızlar cildiyeye gittim en iyi cildiye doktorlarından biri kolaltı dirsek için expigment %2 faktörlü onu yazdı diz kapağı ve ayak parmakları içinde kerasal forte ..3 gün oldu kullanıyorum sonucunu paylaşacağım sizlerle...

Arkadaşlar Finale Whitening diye bir krem ver. Koltukaltı ve bikini bölgesi beyazlatıcı bitkisel bir krem. Kimse bahsetmemiş ama bu kremi denemenizi tavsiye ederim. Denemiş ve faydasını görmüş kişiler olduğunu biliyorum. Google'da Bilge Sağlık diye aratın ithalatçı firmanın sayfası çıkacaktır. Detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…