• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.049
658
İstanbul
Koltuk altı kılları kadınların estetik anlamda rahatsız oldukları bir bölgedir. Koltuk altı kıllarının alınmasında hijyenik, geleneksel ve kişisel sebeplerde rol oynamaktadır. En çok lazer epilasyon uygulanan bölgelerdendir. Koltuk altı lazer epilasonu oldukça başarılıdır. Kişiye göre değişsede bazen 4 seansta bile çok iyi sonuçlar elde edilebilir.

Koltuk altı kılları genellikle kalın ve serttir. Kıl yerleşimi de lazer epilasyon için uygundur. Ortalama 4-6 seansta çok başarılı sonuçlar elde edilir. İşlem öncesinde bölgenin en az üç hafta boyunca ağda , epilatör gibi yöntemlerle alınmamış olması şarttır. Lazer epilasyon kıl köklerine etki eden buir yöntemdir. Bu nedenle kılların alınmamış olması gereklidir.

Lazer epilasyon seansları başladıktan sonra genelde 2 ay aralıklarla uygulama yapılmaktadır. Uygulama aralıklarında bölgenin jiletle alınmasını öneririz. İkinci seansa gelirken 3 gün öncesinden jilet ile kısaltılırsa iyi olur. Uygulama açısından zaman kazanılmış olur.

Lazer epilasyon öncesi koltuk altına parfüm, alkollü temizleyiciler, kremler sürmeyiniz. İşlemden önce kıllar kısaltıldıktan sonra mutlaka ıslak mendille bölgeyi siliniz. Daha sonra kurulayınız.

Lazer epilasyon lazer epilasyon uygulamaları arasında küçük bölgelerden sayılmaktadır. Bu nedenle kotuk altı lazer epilasyon fiyatları merkeze göre değişse de birbirine yakındır. Fiyatlardan ziyade gideceğiniz merkezi seçmeniz ve bu konuda rahat olmanız daha önemlidir. Bilinen ve farklı lazer tiplerini barındıran alt yapısı sağlam merkezleri tercih ediniz.

Lazer ışını bu bölgede endişe edecek bir problem yaratmaz. Sadece siyah pigment tarafından tutulduğundan yani selektif fototermoliz prensibi ile çalıştığından uygulama açısından diğer bölgelerden pek farkı yoktur.

Aşırı kıl, terleme ile beraber hijyenik rahatsızlık yaratmaktadır. Bazı kimselerde kıl dönmesi apseleşme ve enfeksiyona sebep olabilmektedir.

Lazer epilasyon uygulaması bölgedeki kılları ortadan kaldırdığından bu tip kıl dönmesi gibi problemler için de en iyi çözüm seçeneğidir.

Lazer epilasyonun en başarılı olduğu bölgelerden biri koltuk altıdır. Pratik ve hızlıdır. En fazla 5 dakikada 2 koltuk altı birden lazer ile taranabilir.

İşlem öncesi doktor sizi muayene etmelidir. Kıl yapınızı ve cilt tipinizi değerlendirmeli size uygun olan hangisi ise onunla işlem başlatılmalıdır.

Bu bilgilerden sonra Merkez ismi vermeden tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu kategoride ki paylaşımlar merkez tanıtımı şeklinde değil lazer tecrübelerinizin ve süreçlerin paylaşımı içindir. Amaç paylaşımdır X veya Y isimli merkezin reklamı değil tecrübelerinizin paylaşım alanıdır.

bencede lazer yöntemi güzel bir teknik gerçi bazı kişilere göre zararlı olduğu söylensede kesinliğide kanıtlanamamış sanırım.bende bir defa denedim hatta 3 seans komple vücut için bir merkeze gittim ancak hamilelik tedavim nedeni ile 3.seans sonrası bırakmak zorunda kalmıştım ancak koltuk altında %50 oranında azalma oldu bende belki devam edebilseydim tamamı giderdi tekrar gidicem inşallah

ben de sadece 1 seansa ve kontrol atisina gittim buna ragmen gayet iyi sonuc gozlemledim herkese tavsiye ederim agdayla falan ugrasmayin

ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...

ben de 1 seans koltuk altına gititim, 1 ay tertemiz gezdim. epey konforlu geldi:)

bende koltukaltı için 3 seans gittim gerçekten büyük rahatlık herkese tavsiye ederim.en son seansa gideli neredeyse 2 ay oldu yeni çıkıyo.benim merak ettiğim şu arkadaşlar lazeri bıraktığımızda tekrar eski haline gelme ihtimali varmı yoksa en son bırakıldığı oranda mı olur tüyler.boşa gitmiyodur yaptırdığımız inşallah :34:

yok eskiye dönmüyormuş ama tamamen bitmediği için 5-6 ayda bir gidip yatırmakta fayda varmış...

birkaç yıl oldu ben koltukaltımı yaptırıp bitireli çok rahat ve temiz oluyor insanın istediği herşeyi kıl düşüncesi olmadan giyebilmesi çok güzel.ben 12-13 seans gittim diyebilirim tabii oldukça azdı son seanslarım ve araları 5-6 vardı çok rahatım artık

bacak ve genitale de yaptırıyorum

Son düzenleme:
birkaç yıl oldu ben koltukaltımı yaptırıp bitireli çok rahat ve temiz oluyor insanın istediği herşeyi kıl düşüncesi olmadan giyebilmesi çok güzel.ben 12-13 seans gittim diyebilirim tabii oldukça azdı son seanslarım ve araları 5-6 vardı çok rahatım artık

bacak ve genitale de yaptırıyorum

acaba hangi cihazla yaptırıp bitirdiniz mrk ettim.. ben ıpl ile 6 seans yaptırdım ama hiç fayda etmedi..

acaba hangi cihazla yaptırıp bitirdiniz mrk ettim.. ben ıpl ile 6 seans yaptırdım ama hiç fayda etmedi..

canım ben de kolaltıma 4 seans yaptırdım ipl,hiç kar etmedi. resmen param çöpe gitti. şimdi genital ve tüm bacak yaptıyorum alex epicare light age ile. çok da memnunum.ipl'den uzak durun benim tavsiyem sadece.

slm kızlar ben de lazere başladım alexandrite ye arkadaşımın memnun kalması ve tavsiyelerinden sonra gittim koltuk altı ve genital bölge için kampanya başlatılmış 2 si 100 tl ama arkadaştan dolayı benim kaşlarımın arası ve bıyıklarımı da ücretsiz yaptı en fazla 6 seansta biter diolar bakalım...ya 6 seansta bitmese bile deger be rahatlık temizlik ohh anadan doğmuş gibi tertemiz birde hemen çıkmayacagını 2 ay sürecegini düşününce çok güsel oluyo...acı işine gelince normalde agdayla temizlenenler bilirler ne kadar acıdıgını bu ondan çok daha kolay ve çok kısa sürüyor utanma işi de doktora gidincede açmıoz mu kızlar ya rahat olun onlar alışmışlar zaten çok rahatlar size de o rahatlıgı veriolar merak etmeyin bence gidin özellikle bekar kızlar ünv. olanlar erken yaşta kurtulun kıllarınızdan....

Merhaba bende 3 seans kadar koltukaltıma Alexandrite yaptırdım çok memnunum acayip bişeyy çok rahatladım ankarada gittiğim kavaklıdere de özel estetik kliniğinde bu uygulamayı yaptırdım 3 seansta tüğlerim azaldı uygulayıcılar ve bana göstermiş oldukları ilgi sayesinde acı bile hissetmedimm:))

Bende bursada bir merkezde Ipl ile uygulama yaptırdım 5 seans git gel hiç sonuç yok gittiğim yer ilgisiz alakasız, sonra başka arkadaşım ykm üstündeki merkezi tavsiye etti çok çabuk sonuç almış, gittiğim yeri bıraktım arkadaşımın gittiği yere başladım, alexandrite ile koltukaltıma uygulama yaptırdım çok çabuk sonuç aldım kızlar şimdi tüm vücut devam edicem, tavsiye ederim inanılmaz bir konfor kızlar:49:

alexandrite ile izmirde 3 seansta %80 azaldı. Kalanları da diodla aldılar. neredeyse bitti. bundan sonra aradan uzun zaman geçmesi gerekiyormuş, çıkınca diode la tek tük temizleyecekler. tavsiye ederim. çok konforlu...

kafayı yemişler ıspartada özel hastanede koltuk altı80den,özel bölge160.tüm bacak 450 bunlar ayrı ayrı seans ücretleri paket yok nasıl iş anlamadım .pahalı değil mi sizce alexle yapılıyor.:14:

Bende bursada bir merkezde Ipl ile uygulama yaptırdım 5 seans git gel hiç sonuç yok gittiğim yer ilgisiz alakasız, sonra başka arkadaşım ykm üstündeki merkezi tavsiye etti çok çabuk sonuç almış, gittiğim yeri bıraktım arkadaşımın gittiği yere başladım, alexandrite ile koltukaltıma uygulama yaptırdım çok çabuk sonuç aldım kızlar şimdi tüm vücut devam edicem, tavsiye ederim inanılmaz bir konfor kızlar:49:

memnun olmana çok sevindim :nazar::nazar:
tüm vücut devam edicem derken kol, sırt ,karın , göğüs dahil mi canım?
hangi aleti kullanıyorlar tam olarak?
:10:

Back