Kolonya gibi olmayan açık parfüm

şirinim valla ben daha güvenip muscenti bile deneyemedim inan parfumgünlüğü nasıldır bilemiyorum.

Canım ben hiç denemedim. Ama denemekte fayda var sonuçta denemeden bilemeyiz

DP demeye geldim

normalde orijinal kullanıyorum parfümde ama gün içerisinde tazelemek için işyerinde yanıma dolum olanları koyuyorum
genelde d p den memunum sadece geçen hafta David walker dan lancome miracle aldım, oldukça başarılı benzeme konusunda. kalıcılık olarak idare eder.
bir kaç gün önce de konsantre parfüm adlı siteden roll on tarzı bir parfüm söyledim, kalıcılığı oldukça iyi. benim aldığım kokuya mı özel bilmiyorum genelleme yapmayayım orijinal hali ile birebir

Luxury Extrait De Parfum. instagram...... Ben biraz evvel bu konuda posta açtım.Bebekli olmama rağmen kullanmaya niyetlendiğim bir firma oldu. Tamamen doğal üretim. Cildim hassas olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşamadım. En önemliside inanılmaz bir kalite hissiyatı oluştu bende.Bu konuda biraz bilgi sahibi olunca seçebiliyorum tabi. Ben daha önce üst orta ve alt noktalarını seçebildigim açık parfüm markası görmedim.İnanılmaz kalıcı ve yayılımı çok iyi. En önemlisi alkol kokmuyor, orijinal Ormonde Jayne Montobacco'yu bir koluma,luxuryextraitdeparfum bir koluma sıktım benzerlik ve kalitesine ağzım açık kaldı, hala şaşkınım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım instagram. ... dene bence pişman olmazsın. Kalitesine şaşıracaksın hatta.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin dediklerine bakarak aldım
cacharel noa normalde kullandığım parfümdü ama fiyatı uçtuğu için dp aldım, kokusu 3 dk bile kalmadı.
chloe love ise kebap gibi koktu. bende mi sorun var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…