- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
Sağol canım, ben de takip ediyorum ama henüz birşey almaya cesaret edemedim. Muscent le arasındayım. Bakalım . Alırsam buraya yazıcam mutlaka.süslüden yorumlara baktım pek birşey yok ama olanlar olumlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, ben de takip ediyorum ama henüz birşey almaya cesaret edemedim. Muscent le arasındayım. Bakalım . Alırsam buraya yazıcam mutlaka.süslüden yorumlara baktım pek birşey yok ama olanlar olumlu
şirinim valla ben daha güvenip muscenti bile deneyemedim inan parfumgünlüğü nasıldır bilemiyorum.Kızlar @Mascara - Janna - Diktorya Secret
İnstada parfumgunlugu diye bir hesap gördüm. Açık parfüm yapıyor kimyager bir bayan, olumlu yorumlar var hatta avm lerde etkinlik günlerine de katılıyor galiba. Koku benzerliği ve kalıcılık olarak çok iyi diyorlar, bilemiyorum ne kadar doğru . Fiyat olarak dp ye göre bir tık fazla ama muscente göre daha uygun. Denemek istediğim bir sürü koku var, hangisinden alayım karar veremedim. Hakkında bilginiz var mı diye sizlere bir sorayım .
Sen dp cisin zaten. Sağol tatlım, sizin için kendimi feda edip dayanamayıp deniycem galiba .şirinim valla ben daha güvenip muscenti bile deneyemedim inan parfumgünlüğü nasıldır bilemiyorum.
dp ciyim valla benSen dp cisin zaten. Sağol tatlım, sizin için kendimi feda edip dayanamayıp deniycem galiba .
Canım ben hiç denemedim. Ama denemekte fayda var sonuçta denemeden bilemeyizKızlar @Mascara - Janna - Diktorya Secret
İnstada parfumgunlugu diye bir hesap gördüm. Açık parfüm yapıyor kimyager bir bayan, olumlu yorumlar var hatta avm lerde etkinlik günlerine de katılıyor galiba. Koku benzerliği ve kalıcılık olarak çok iyi diyorlar, bilemiyorum ne kadar doğru . Fiyat olarak dp ye göre bir tık fazla ama muscente göre daha uygun. Denemek istediğim bir sürü koku var, hangisinden alayım karar veremedim. Hakkında bilginiz var mı diye sizlere bir sorayım .
orjinali ile birebir hatta marketlerde bile rahatlıkla bulabiliceğin emotion deoları varya love olanı da chloe love kokuyor birebir :)Diktorya Secret Canım tavsiyenle Dp'den Chloe Love'u denedim çok memnun kaldım...
Dp çok iyiymiş en azından Bargellodan kat kat daha iyi.orjinali ile birebir hatta marketlerde bile rahatlıkla bulabiliceğin emotion deoları varya love olanı da chloe love kokuyor birebir :)
dp başka yaa cidden çok kaliteli..Dp çok iyiymiş en azından Bargellodan kat kat daha iyi.
Canım instagram. ... dene bence pişman olmazsın. Kalitesine şaşıracaksın hatta.Kızlar açık parfümlerin hangisini denediysem hepsi buram buram alkol kokuyor. Resmen kolonya gibi kokuyor. Bir parfüme 800 TL veremem ama tabi 20 TL de olsun demiyorum. 100 TL vereyim ama en azından kaliteli bir açık parfüm olsun. Kolonya gibi bir sıvıya para vermek istemiyorum. Önerileriniz?
canım senin dediklerine bakarak aldımDenediklerim ve deneyimlediklerime gore soyle bi liste yapabilirim aslinda :)
*lacoste pour femme L13 orjinaliyle birebir
*cacharel noa N1 orjinalden bile daha guzel
*tommy hilfiger tommy girl t2 eski orjinal versiyonuyla birebirdi simdi orjinali reforme olmus daha guzel olmus simdiki hali eski halinin intense olani gibi daha yogun olmus belki seversin sende cicek kokusudur
*burberry body B21 orjinaliyle birebir
*burberry london B17 orjinaliyle birebir
*chancel chance ve coco mademoiselle orjinali andiriyorlar ama tam anlamiyla benzemiyorlar bence yine guzel kokulardir chance c23 coco mademoiselle c20
*chloe love c33 orjinaliyle birebir
*212 sexy c26 orjinaliyle birebir
* dior jadore j1 orjinaliyle birebir
*black opium y4 orjinaliyle birebir
*paco rabbane olympea p12 orjinaliyle birebir
*chopard wish w1 orjinaliyle birebir uretimden kalkti orjinali ama hala acik parfumu mevcut
*victoria secret bombshell v3 orjinaliyle birebir bu aralar cok populer genc kizlar bunu kullaniyor cogunlukla her yerde duyuyorum kokusunu cok carpiyor kokusu burnuma
Aklima gelen kullandiklarim ve kokusuna baktiklarim bunlar baska kokularda vardir elbet orjinale benzerlik olarak ama benim kokusuna baktiklarim ve orjinale benzerlik olarak basarili bulduklarim bunlar..