deniz_91 Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2023 124 -20 3 Ekim 2024 Konu Sahibi deniz_91 #21 busenazzz .!.: Senin neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki bende tümör olduğunu olduğunu söyleyince sevinmiştim eşim bana eziyet edemeyecek artık duracak artık diye. Sonrasında da aldatildigimi öğrenmiştim. Ve doktorum anlamıştı direk boşan demişti :) Genişletmek için tıkla... Hastalığımız bile onlar yüzünden. Artık rahat duracak kadar ufak bir şeye seviniyoruz. Boşandınız mı ?
busenazzz .!.: Senin neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki bende tümör olduğunu olduğunu söyleyince sevinmiştim eşim bana eziyet edemeyecek artık duracak artık diye. Sonrasında da aldatildigimi öğrenmiştim. Ve doktorum anlamıştı direk boşan demişti :) Genişletmek için tıkla... Hastalığımız bile onlar yüzünden. Artık rahat duracak kadar ufak bir şeye seviniyoruz. Boşandınız mı ?
B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 189 43 23 3 Ekim 2024 Konu Sahibi deniz_91 #22 deniz_91 .!.: Hastalığımız bile onlar yüzünden. Artık rahat duracak kadar ufak bir şeye seviniyoruz. Boşandınız mı ? Genişletmek için tıkla... Boşanıyorum :)
deniz_91 .!.: Hastalığımız bile onlar yüzünden. Artık rahat duracak kadar ufak bir şeye seviniyoruz. Boşandınız mı ? Genişletmek için tıkla... Boşanıyorum :)
deniz_91 Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2023 124 -20 3 Ekim 2024 Konu Sahibi deniz_91 #23 busenazzz .!.: Boşanıyorum :) Genişletmek için tıkla... Önünüz hep aydınlık olsun inşallah
B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 189 43 23 3 Ekim 2024 Konu Sahibi deniz_91 #24 deniz_91 .!.: Önünüz hep aydınlık olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah:))
deniz_91 .!.: Önünüz hep aydınlık olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah:))