- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
- Konu Sahibi cattsecret
-
Merhaba sizin polipleriniz iyi huylu mu çıktı?tam hatirlamiyorum ucreti ama tomografi endoskopi kolonoskopi muayene ucreti toplam 600 tuttu bizde.
hastaneden hastaneye fark var.
bir de biz polipin patoloji sonucunu 2 ya da 3 gun sonra aldık.ozel cok bekletmiyo
bi yakinim oldu kolonoskopiyi.evet polip iyi huylu kanser riski hiç olmayan bir polip çıktıMerhaba sizin polipleriniz iyi huylu mu çıktı?
Birde mukuslu kanama yaşadınız mı?
Benim bugün mukuslu kanamam oldu.Ayın 4nde bende kolonoskopi yaptıracağım
Canım sabaha kadar uyuyamadım.Ara ara karın ağrısı ve ishal yaşadım.Bayram tatilinden dolayı doktor da yok bekleyeceğim biraz ama ishalim durmuyorbi yakinim oldu kolonoskopiyi.evet polip iyi huylu kanser riski hiç olmayan bir polip çıktı
hastada kanama yoktu
bu arada hemoroidden dolayi olabilir kanama
bu su anda ortalikta var ama ishal Karin ağrısı yaniCanım sabaha kadar uyuyamadım.Ara ara karın ağrısı ve ishal yaşadım.Bayram tatilinden dolayı doktor da yok bekleyeceğim biraz ama ishalim durmuyor
Sağolun gittim beni gastroenteroloji bölümüne yönlendirdilerbu su anda ortalikta var ama ishal Karin ağrısı yani
bu acile gitseniz aslinda
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun :/ aramızda doktor var mı bilmiyorum ancak bu dediklerini hiç yaşamadım, dilerim çabucak atlatırsın :/Merhaba kizlar
6 ve 2 sene once orta derecede mide kanamasi gecirdim ameliyat olmadim ama o zamandan beri surekli ogutme bulanma yanma bu tarz problemlerim var 3 gun once dorduncuye endoskopi yaptirdim pilor deforme , odem, ulser, gibi seyler cikti pilor deforme icin ameliyat soylentisi var yeme icme yok tuvalet tam bir eziyet yogurtla zeytin yagi falan yiyince cikabiliyorum ancak yardimci olabilirmisiniz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?