İyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsunAslında devlette verdiler ama maalesef 5 ay sonra ve bu kadar beklemek istemiyorumdaha önce özelde olmuş olanlar ya da fiyatlar hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi
İyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun
Sizin sonuçlarınız nasıl bu arada İnşallah herşey yolundadırİyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun
İkisi bendede var güvenip güvenememe konusu size kalmış 25 yıldır o semte yakın oturuyorum endoskopi de oldum kolonoskopi de kürtajda memnunum benÇok teşekkür ederim bilgi için : ) kronik fissur ve iç hemoroid var fakat sadece bunlarda olsa insan şüpheleniyor o yüzden olacağım. Dediğiniz hastanenin yorumları iç karartıcı bu arada : ( nasıl güvenicem ki
Çok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?Sizin sonuçlarınız nasıl bu arada İnşallah herşey yolundadır
İshal de kabızlık da yok sadece rengi sarı falan bilmiyorum napıcam böyle giderse hem endoskopi hemde kolonoskopi olucam : ( ama çok pahalıÇok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?
Ya benim de sarı sonuca göre yazar mısınız buraya merak ettim. Ben geçmişte iki kez oldum o yüzden gidip tekrar olmak istemiyorum. Gaita tahlili yaptılar mı?İshal de kabızlık da yok sadece rengi sarı falan bilmiyorum napıcam böyle giderse hem endoskopi hemde kolonoskopi olucam : ( ama çok pahalı
Hangi doktor yapmıştı kolonoskopiniziÇok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?
Bende iç hemoroid ve kronik fissurler var zorlanınca kanamam oluyor sarı renk neden oluyor bilmiyorum bilgisayarlı tomografi çekildi geçen ay tüm testler acilde yapıldı herşey normal ayrıca sarı renk 4-5 gündür düzeldi kahverengi artık ama zaten kolonoskopi randevusu verildi bana ben sarı renk olduğunu söyleyince artık sarı olmasa bile kolonoskopi olacağım bu haftaYa benim de sarı sonuca göre yazar mısınız buraya merak ettim. Ben geçmişte iki kez oldum o yüzden gidip tekrar olmak istemiyorum. Gaita tahlili yaptılar m
Bir de randevu mu aldınız yoksa ilk başta telefonla arayıp mı konuştunuz bende orda yaptırmaya karar verdim de biraz bilgi verebilir misiniz lütfenÇok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?
Aynı rahatsızlıklar bende de var maalesef. Geçmiş olsun..Bende iç hemoroid ve kronik fissurler var zorlanınca kanamam oluyor sarı renk neden oluyor bilmiyorum bilgisayarlı tomografi çekildi geçen ay tüm testler acilde yapıldı herşey normal ayrıca sarı renk 4-5 gündür düzeldi kahverengi artık ama zaten kolonoskopi randevusu verildi bana ben sarı renk olduğunu söyleyince artık sarı olmasa bile kolonoskopi olacağım bu hafta
Valla benim psikolojim bozuldu bunları düşünmekten aylardır düşünmek istemiyorum artık ben rahat bir kafa istiyorum yapıcam ben sizede geçmiş olsunAynı rahatsızlıklar bende de var maalesef. Geçmiş olsun..
Oraya gittim doktorla görüştüm onlar kullanacağın ilaçları verip gün belirliyorlarBir de randevu mu aldınız yoksa ilk başta telefonla arayıp mı konuştunuz bende orda yaptırmaya karar verdim de biraz bilgi verebilir misiniz lütfen
Doktor ismi Ahmet öğüt isteseniz önce telefonls arayın kolonoskopi olmak istiyorum diyin muane ücreti öğrenebilir miyim diyede sorun telde Bilgi veriyorlarBir de randevu mu aldınız yoksa ilk başta telefonla arayıp mı konuştunuz bende orda yaptırmaya karar verdim de biraz bilgi verebilir misiniz lütfen
Sarı renk se akıntıda olabilir fissurlere bağlı benimde oluyor arada iç hemoroid kolonoskopi olunca öğrendim ben makat çatlağı var diyordu doktorum hep banaBende iç hemoroid ve kronik fissurler var zorlanınca kanamam oluyor sarı renk neden oluyor bilmiyorum bilgisayarlı tomografi çekildi geçen ay tüm testler acilde yapıldı herşey normal ayrıca sarı renk 4-5 gündür düzeldi kahverengi artık ama zaten kolonoskopi randevusu verildi bana ben sarı renk olduğunu söyleyince artık sarı olmasa bile kolonoskopi olacağım bu hafta
Sarı renk se akıntıda olabilir fissurlere bağlı benimde oluyor arada iç hemoroid kolonoskopi olunca öğrendim ben makat çatlağı var diyordu doktorum hep banakolono
Kolonoskopi olduğunuz zaman imzaladığınız şeyler oldu mu bende olacağım ve bir şeyler imzalatırlar mı bilmiyorumİyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun
Yani oldu tabii okumadım imzaladım hepsini. Bu her yerde vardırKolonoskopi olduğunuz zaman imzaladığınız şeyler oldu mu bende olacağım ve bir şeyler imzalatırlar mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi sekreterÇok teşekkür ederim bilgi için : ) kronik fissur ve iç hemoroid var fakat sadece bunlarda olsa insan şüpheleniyor o yüzden olacağım. Dediğiniz hastanenin yorumları iç karartıcı bu arada : ( nasıl güvenicem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?