Kolonoskopi ücretleri İstanbul?

cey123cey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
25
3
1
21
Özel hastanede kolonoskopi olmayı düşünüyorum daha önce olmuş olanlar ücretini ve hastanesini söyleyebilir mi? SGK olmadan

Aslında devlette verdiler ama maalesef 5 ay sonra ve bu kadar beklemek istemiyorum daha önce özelde olmuş olanlar ya da fiyatlar hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi

Aslında devlette verdiler ama maalesef 5 ay sonra ve bu kadar beklemek istemiyorum daha önce özelde olmuş olanlar ya da fiyatlar hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi
İyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim bilgi için : ) kronik fissur ve iç hemoroid var fakat sadece bunlarda olsa insan şüpheleniyor o yüzden olacağım. Dediğiniz hastanenin yorumları iç karartıcı bu arada : ( nasıl güvenicem ki

Sizin sonuçlarınız nasıl bu arada İnşallah herşey yolundadır

İkisi bendede var güvenip güvenememe konusu size kalmış 25 yıldır o semte yakın oturuyorum endoskopi de oldum kolonoskopi de kürtajda memnunum ben

Çok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?
İshal de kabızlık da yok sadece rengi sarı falan bilmiyorum napıcam böyle giderse hem endoskopi hemde kolonoskopi olucam : ( ama çok pahalı

İshal de kabızlık da yok sadece rengi sarı falan bilmiyorum napıcam böyle giderse hem endoskopi hemde kolonoskopi olucam : ( ama çok pahalı
Ya benim de sarı sonuca göre yazar mısınız buraya merak ettim. Ben geçmişte iki kez oldum o yüzden gidip tekrar olmak istemiyorum. Gaita tahlili yaptılar mı?

Ya benim de sarı sonuca göre yazar mısınız buraya merak ettim. Ben geçmişte iki kez oldum o yüzden gidip tekrar olmak istemiyorum. Gaita tahlili yaptılar m
Bende iç hemoroid ve kronik fissurler var zorlanınca kanamam oluyor sarı renk neden oluyor bilmiyorum bilgisayarlı tomografi çekildi geçen ay tüm testler acilde yapıldı herşey normal ayrıca sarı renk 4-5 gündür düzeldi kahverengi artık ama zaten kolonoskopi randevusu verildi bana ben sarı renk olduğunu söyleyince artık sarı olmasa bile kolonoskopi olacağım bu hafta

Çok şükür iyi midem de gastirit çıktı bulantı kusma için gtmstm afedersiniz ishal için kolonoskopi oldum ibs. Çıktı sizde hangisi var ishal kabızlık?
Bir de randevu mu aldınız yoksa ilk başta telefonla arayıp mı konuştunuz bende orda yaptırmaya karar verdim de biraz bilgi verebilir misiniz lütfen

Aynı rahatsızlıklar bende de var maalesef. Geçmiş olsun..

Bir de randevu mu aldınız yoksa ilk başta telefonla arayıp mı konuştunuz bende orda yaptırmaya karar verdim de biraz bilgi verebilir misiniz lütfen
Doktor ismi Ahmet öğüt isteseniz önce telefonls arayın kolonoskopi olmak istiyorum diyin muane ücreti öğrenebilir miyim diyede sorun telde Bilgi veriyorlar

Sarı renk se akıntıda olabilir fissurlere bağlı benimde oluyor arada iç hemoroid kolonoskopi olunca öğrendim ben makat çatlağı var diyordu doktorum hep bana

Sarı renk se akıntıda olabilir fissurlere bağlı benimde oluyor arada iç hemoroid kolonoskopi olunca öğrendim ben makat çatlağı var diyordu doktorum hep banakolono

Kolonoskopi olduğunuz zaman imzaladığınız şeyler oldu mu bende olacağım ve bir şeyler imzalatırlar mı bilmiyorum

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi sekreter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…