- 1 Nisan 2021
- 815
- 349
- 53
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet koydu ama crohn hastalığımi bu bilemiyorum parça aldılar bide .Doktorunuz yardımcı olmuş, tanı koymuş ve ilaç yazmış zaten.
Alınan parça için yine gideceksinizdir sonuç alıp göstermeye. O zaman bunu sorun lütfen çünkü crohn için soru işareti konulmuş, bilinmiyor yani.Evet koydu ama crohn hastalığımi bu bilemiyorum parça aldılar bide .
Ben bide bebek düşünüyorum şimdi olmazmi bebeğim bu ilaçlari kullandığım için
İlaçlar cokmu etkili acabaAlınan parça için yine gideceksinizdir sonuç alıp göstermeye. O zaman bunu sorun lütfen çünkü crohn için soru işareti konulmuş, bilinmiyor yani.
Bebek için ilaçları kullanırken korunun derim.
Bilmiyorum maalesef ama ilaç kullanırken gebe kalmamanız daha sağlıklı olur. İsterseniz bir doktora danışın bunu. İlaçların prospektüsünde de gebelikte kullanımla ilgili şeyler yazar. Düşünün ki hamileyken nadir ilaçlar dışında bir şey kullanılmıyor, siz bunları kullanırken hamile kalıp kullanmaya devam ederseniz sonra bir şey olmuş mudur diye korkacaksınız.İlaçlar cokmu etkili acaba
2 yıldır crohn hastasıyım ilk zamanlar öleceğimi sanıyordum ölmedim ama zorlanıyorum 47 kiloyum 23 yasındayım kilo alamıyorum zaten ya çok kilolu yada cok zayıf oluyor hastalarBugün kolonoskopi oldum sonucuma bakarmisiniz lütfen kalın ve ince bagirsamda intihap var dedi ilaçlar verdi sizin bı bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz
Benim sonucum çıktı canım ama bana crohna benzer dedi hastalık ilaçlara 1 ay daha devam et Kasım'da kan ver dedi sonucumu atsam anlarmisin2 yıldır crohn hastasıyım ilk zamanlar öleceğimi sanıyordum ölmedim ama zorlanıyorum 47 kiloyum 23 yasındayım kilo alamıyorum zaten ya çok kilolu yada cok zayıf oluyor hastalar
Atarsan bakarım canım eger enfeksiyonun yüksek cıkıyorsa kan değerlerin düşüyorsa ve gaitanda kan cıkıyorsa isalsen veya kabızsan crohnsundurBenim sonucum çıktı canım ama bana crohna benzer dedi hastalık ilaçlara 1 ay daha devam et Kasım'da kan ver dedi sonucumu atsam anlarmisin
Bı doktorla görüştüm crohn yok dedi az enfeksiyon var dedi ama bide sen bakarmisinAtarsan bakarım canım eger enfeksiyonun yüksek cıkıyorsa kan değerlerin düşüyorsa ve gaitanda kan cıkıyorsa isalsen veya kabızsan crohnsundur
Raporda var olduğuna dair bişi çıkmamis geçmiş olsun daha önce konuşmuştuk sizinle benim sonuç daha çıkmadı gözünüz aydın olsunBı doktorla görüştüm crohn yok dedi az enfeksiyon var dedi ama bide sen bakarmisin
Evet ya yazmıyor sonuçta ama kolonoskopiyi yapan doktor crohna benzer bı hastalık dedi . Kafamı karıştırdı baska bı doktora gösterdim oda temiz az enfeksiyon var dediRaporda var olduğuna dair bişi çıkmamis geçmiş olsun daha önce konuşmuştuk sizinle benim sonuç daha çıkmadı gözünüz aydın olsun
Hala korkuyorum işte doktora sinir oldum ve ben çocuk düşünüyorum ilaçlar gözümu korkutuyorRaporda var olduğuna dair bişi çıkmamis geçmiş olsun daha önce konuşmuştuk sizinle benim sonuç daha çıkmadı gözünüz aydın olsun
Doktara danissanizHala korkuyorum işte doktora sinir oldum ve ben çocuk düşünüyorum ilaçlar gözümu korkutuyor