• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolonoskopi olanlar

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
merhaba, ben gelecek hafta olacağım. özellikle iki korkum var. birincisi ayıp olacak kusura bakmayın ama makat bölgesinden lavman uygulanması nasıl birşey, acı veriyormu. kusura bakmayın sordugum için, ama aynı yollardan geçmişsinizdir diye yazmak istedim. birde kolonoskopi öncesi makat bölgesindeki kıllar için bir temizllik yapıtınızmı ?

merhaba, ben gelecek hafta olacağım. özellikle iki korkum var. birincisi ayıp olacak kusura bakmayın ama makat bölgesinden lavman uygulanması nasıl birşey, acı veriyormu. kusura bakmayın sordugum için, ama aynı yollardan geçmişsinizdir diye yazmak istedim. birde kolonoskopi öncesi makat bölgesindeki kıllar için bir temizllik yapıtınızmı ?
Lavman acı vermiyor.Ben kullandım ama tam beceremedim.Varsa eşiniz yada anneniz yardımcı olsun.Makata sokup içine sikacaksiniz.Diskiyi yumuşatmak için bende kolonoskopi ye gireceğim.3 Ağustos ta bana iki tane verdi.Birde sıvı kabızlık içeceği diyet listesi ben şuan kabız değilim.Dr her ihtimali düşünüyor.Bagirsaklarin boş olması gerekiyor.Bol su iç.Hareket et.

teşekkürler. 3agustosta işlem olacaksanız neden şimdiden kullandınız onu anlayamadım :) birde kolonoskopi öncesi makat bölgesindeki kıllar için bir temizllik yapıtınızmı ? tekrardan teşekkürler

Back