Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yaptıysan ondan olmuş olabilir.Kardeşim kolonoskopi olmuştu yakın zamanda.İlaçlardan sonra ishal oldu.Kolonoskopi diyetinde daha ilaç kullanmadan ishal oldum normal mi
Öncesinde yoktu ama sıvı beslenince oldu. Kardeşinizin sonucu ne çıktıStres yaptıysan ondan olmuş olabilir.Kardeşim kolonoskopi olmuştu yakın zamanda.İlaçlardan sonra ishal oldu.
Sıvı tüketiminden olmuş olabilir.Temiz çıktı çok şükür.Hemoroid ve bağırsak tembelliği varmış.Sizin ne zaman olacak kolonoskopiÖncesinde yoktu ama sıvı beslenince oldu. Kardeşinizin sonucu ne çıktı
Perşembe günü olcak. Çok şükür temiz cıkmış. İnşallah benimde temiz çıkar. Kardeşinizin belirtileri neydiSıvı tüketiminden olmuş olabilir.Temiz çıktı çok şükür.Hemoroid ve bağırsak tembelliği varmış.Sizin ne zaman olacak kolonoskopi
Bir aydır devam eden sancıları vardı ve kabızlık vardı bazen de ishal.Gerçi kardeşimin küçüklüğünden beri kabızlık şikayeti var .Sancısının olması bizi korkuttu daha çok aslında.İnternete falan bakmış ben kolon kanseriyim diye tutturdu.Öldük öldük dirildik.Adak bile dedim.Şükür temiz çıktıPerşembe günü olcak. Çok şükür temiz cıkmış. İnşallah benimde temiz çıkar. Kardeşinizin belirtileri neydi
Amin inşallahBir aydır devam eden sancıları vardı ve kabızlık vardı bazen de ishal.Gerçi kardeşimin küçüklüğünden beri kabızlık şikayeti var .Sancısının olması bizi korkuttu daha çok aslında.İnternete falan bakmış ben kolon kanseriyim diye tutturdu.Öldük öldük dirildik.Adak bile dedim.Şükür temiz çıktıRabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin.Sizin şikayetiniz nedir
Kan tahlilleri temiz çıktı değerleri iyiydi.Enfeksiyon çıkmadı kardeşimde inşallah sizin de temiz çıkar kolonoskopi sonucunuzAmin inşallahBende küçüklüğümden beri hep kabızlık sorunu var ama ara ara ishalde oluyorum ve benim de karın ağrım oluyor. Doktor kan tahlilinde çölyak testi yaptı 3 tanesi negatif 1 tanesi pozitif çıktı. Çölyak mi var ya da başka bir şey mi var diye bakılcak. Bide kanda enfeksiyon değerlerim yüksek. Kardeşinizin enfeksiyon değerleri nasildi kanda ? Crp , sedimentasyon ve aso
İnşallah. Bide kanda enfeksiyon varken narkoz almak tehlikeliymis. Doktora söyledim ama takmadı bile o yüzden korkuyorumKan tahlilleri temiz çıktı değerleri iyiydi.Enfeksiyon çıkmadı kardeşimde inşallah sizin de temiz çıkar kolonoskopi sonucunuzStres yapmayın temiz çıkacak Allahın izniyle.
Başka doktora görün.Takmadı olur mu ya.Madem öyle bir durum var iyice araştır tedbirini aldır öyle yap kolonoskopiyiİnşallah. Bide kanda enfeksiyon varken narkoz almak tehlikeliymis. Doktora söyledim ama takmadı bile o yüzden korkuyorum![]()
Ama yarın son gün. Yarın ilaçlarımı kullancam perşembe günü de kolonoskopi endoskopi olcam. O zaman tekrar sorcam eğer bir şey olmaz derlerse mecbur yaptircamBaşka doktora görün.Takmadı olur mu ya.Madem öyle bir durum var iyice araştır tedbirini aldır öyle yap kolonoskopiyi
İnşallah sorunsuz geçer işlemlerin ve tertemiz çıkar sonuçların canımAma yarın son gün. Yarın ilaçlarımı kullancam perşembe günü de kolonoskopi endoskopi olcam. O zaman tekrar sorcam eğer bir şey olmaz derlerse mecbur yaptircam
Bide benim enfeksiyon değerim yüksek ve narkoz alcam bir şey olur muBence sorun olmaz çekimde ama ekstra bitkin düşürebilir.
İnşallah sorunsuz geçer işlemlerin ve tertemiz çıka
Amin inşallah canım teşekkür ederimBide benim enfeksiyon değerim yüksek ve narkoz alcam bir şey olur mu
Son bir şey sormak istiyorum. Benim kolonoskopi ve endoskopim yarın. Kardeşiniz ishal yapici ilaçları kullanmaya başladıktan sonra bir şey yiyip içmedi mi ? Ben az önce saat 2 de xm diet ilacı var 250 ml onu içtim sonra 6 da tekrar 250 ml icicem. Sonra akşam 9 ve 12 de lavman yapcam. Birisi ilaçları içmeye başlayınca artık bir şey yiyip icmiceksin dedi. Ama benim yarın öğlen 1 de randevum ve o zamana kadar bir şey yetmezsem dayanamam ki . Kardeşiniz nasıl yaptı acabaİnşallah sorunsuz geçer işlemlerin ve tertemiz çıkar sonuçların canım![]()
Canım yeni gördüm mesajını.Sıvı tüketti diye biliyorum ama kardeşimle aynı yerde olmadığımız için tam olarak ne yaptı bilmiyorum.Ama aç kaldı bayağı pek bişey yiyip içmediSon bir şey sormak istiyorum. Benim kolonoskopi ve endoskopim yarın. Kardeşiniz ishal yapici ilaçları kullanmaya başladıktan sonra bir şey yiyip içmedi mi ? Ben az önce saat 2 de xm diet ilacı var 250 ml onu içtim sonra 6 da tekrar 250 ml icicem. Sonra akşam 9 ve 12 de lavman yapcam. Birisi ilaçları içmeye başlayınca artık bir şey yiyip icmiceksin dedi. Ama benim yarın öğlen 1 de randevum ve o zamana kadar bir şey yetmezsem dayanamam ki . Kardeşiniz nasıl yaptı acaba
Tamam teşekkür ederim :)Canım yeni gördüm mesajını.Sıvı tüketti diye biliyorum ama kardeşimle aynı yerde olmadığımız için tam olarak ne yaptı bilmiyorum.Ama aç kaldı bayağı pek bişey yiyip içmedi
Bugün yapılacak sanırım kolonoskopi.Haber ver mutlakaTamam teşekkür ederim :)
Kolonoskopi temiz gibi ama kolonik segmentler oldukça spastik izlendi diye bir yazı var . Ve biopsi alınmış. Mide de gastrit var galiba ama ondan da biopsi alınmış. Kolonik segmentler oldukça spastik izlendi ne demek acaba bilginiz var mı ? Bide kardeşinizin raporları temiz olduğu halde biopsi alınmış miydiBugün yapılacak sanırım kolonoskopi.Haber ver mutlaka![]()