- Konu Sahibi Baldankabak
-
Oldum canim. Suan evdeyim. Ameliyat cok basarili gecti.aa siz ameliyat oldunuz mu bir hafta önce hemde zaman ne çabuk geçiyor yahu.. nasılsınız şimdi çok geçmiş olsun..
Merhaba zor durumdayız yardımcı olabilir misnizKolon kanseri hakkında çok çok detaylı bilgim var, İstanbul da yaşıyorum Ankara için bildiğim bir yer yok ancak şunu söyleyebilirim araştırmanızı bir tümör cerrahı olarak yapın, genel cerrah vs doktorların bu ameliyatı yapmasına izin vermeyin, mutlaka tümör cerrahı olmalı. Özelden istediğinizi sorabilirsiniz yanıtlarım, İstanbul da tedavi durumunuz var ise tüm doktor bilgilerimi aktarabilirim. Allah hayırlı şifa versin anneciğinize
Merhaba zor durumdayız yardımcı olabilir misniz
Gece vakti yüreğime su serptiniz benim annemde kolon kanseri maalesef 4. evrede annemde uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak anneme dua edin kızlar çok zor durumdayım.Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kurtulmak nasip etsin bu hastalıktan. Ben Eskişehir de yaşıyorum dedem de 2 yıl önce bu hastalığa yakalandı. Burada devlet hastanesinde bir dr. ameliyat etti. Dedem çok geç kalmıştı son evresiydi. her yere sıçramıştı. ve düşün 80 yaşında. Ameliyat oldu radyoterapi kemoterapi gördü. Ve atlattı çok şükür. Sende inan anneciğin eski sağlığına kavuşacak. Artık teknoloji çok ilerde. Kanser bile duramaz önünde Rabbim yardım ederse. Çok geçmiş olsun tekrar.
Benim annemde de uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak doktor umutsuz konuştu çok üzgünümKolon kanseri hakkında çok çok detaylı bilgim var, İstanbul da yaşıyorum Ankara için bildiğim bir yer yok ancak şunu söyleyebilirim araştırmanızı bir tümör cerrahı olarak yapın, genel cerrah vs doktorların bu ameliyatı yapmasına izin vermeyin, mutlaka tümör cerrahı olmalı. Özelden istediğinizi sorabilirsiniz yanıtlarım, İstanbul da tedavi durumunuz var ise tüm doktor bilgilerimi aktarabilirim. Allah hayırlı şifa versin anneciğinize
eskişehirde hangi hastane acaba hangi devlet hastanesi doktor adınıda yazarmısınız.özelden de olablrÇok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kurtulmak nasip etsin bu hastalıktan. Ben Eskişehir de yaşıyorum dedem de 2 yıl önce bu hastalığa yakalandı. Burada devlet hastanesinde bir dr. ameliyat etti. Dedem çok geç kalmıştı son evresiydi. her yere sıçramıştı. ve düşün 80 yaşında. Ameliyat oldu radyoterapi kemoterapi gördü. Ve atlattı çok şükür. Sende inan anneciğin eski sağlığına kavuşacak. Artık teknoloji çok ilerde. Kanser bile duramaz önünde Rabbim yardım ederse. Çok geçmiş olsun tekrar.
Benim annemde de uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak doktor umutsuz konuştu çok üzgünüm
Allah askina kotu seyler yazacak kisiler hicbir sey yazmasinlar basliga lutfen.
Nolur kazen mune kaldirmayin basligi saglik basliginda bu kadar kisiye ulasamiyoruz acil lutfen.
Arladaslar ölüyorum. Bir haftanin icinde hayatim kabusa dondu. Gunduz iste aglayip aglayip aksam eve gecerken makyaj yapiyorum annem fark etmesin diye. Allah kimseye vermesin bunu. Cok korkuyorum cok. Annem kolon kanseri acil ameliyata alinmasi lazimmis nolur Ankarada en iyi hastane neresidir bilen yorum yapabilecek olan yorum yapsin.
Cankaya hastanesinde bir doktor dusunuyoruz, prof filan degil ama basarili oldugunu duyduk.
Lutfen yardim edin boguluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?