How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kolon kanseri

Baldanim sen bizim canimizsin.
Annene gonulden dualar edicem, Rabbim hayirlisi ile atlatmaniza yardimci olsun.
Artik herseyin caresi var, bu da gececek.
keske yaninda olabilsek.

Baldannimmmmm :KK43:
Allah acıl sifalar versin inşallah iyidir annen şu anda,güzel haberler ver bize .
Allah size bağışlasın senin gibi güzel akıllı bir kızı var annenın ona olan desteğinle herşeyin üstesinden gelirsiniz bitanem dualarımız sizinle .
Habersiz bırakma bizi.
Daisyninde dediği gibi keşke yanında olabılsek :KK43:

Baldancım şimdi öğrendim annenin durumunu. Allah'ım yardımcınız olsun. Doktor olarak bilmiyorum ama bence hastane olarak Hacettepe gerçekten iyi bir hastane. Annene çok dua edeceğim. Seni çok seviyoruz. İyi haberlerini bekliyoruz.

Canim kolejde bir onkoloji hastanesi var. Ahmet Andicen sanırım.

Baldankabak Baldankabak , seni merak edip profiline girdiğimde konunla karşılaştım. Geçmiş olsun, şu an son durum nedir bilmiyorum ama umarım atlatır sevgili annen. İhtiyaç duyduğunda paylaşmak istediğin bir şey olduğunda burda olduğumuzu unutma lütfen.

Kolon kanseri hakkında çok çok detaylı bilgim var, İstanbul da yaşıyorum Ankara için bildiğim bir yer yok ancak şunu söyleyebilirim araştırmanızı bir tümör cerrahı olarak yapın, genel cerrah vs doktorların bu ameliyatı yapmasına izin vermeyin, mutlaka tümör cerrahı olmalı. Özelden istediğinizi sorabilirsiniz yanıtlarım, İstanbul da tedavi durumunuz var ise tüm doktor bilgilerimi aktarabilirim. Allah hayırlı şifa versin anneciğinize
Merhaba zor durumdayız yardımcı olabilir misniz

ben kolon ca hastasıyım. herkes inşallah benim gibi tez zamanda sağlığına kavuşur. Herkese reklamını yapıyorum Ankara'da doktor Mehmet Ayhan KUZU. Kendisinin bir internet sitesi var. kolonrektum.com adı. bağırsak hastalıkları ile ilgili bir site. oradan doktora soru sorabiliyorsunuz. Bende kendisi ile oradan tanıştım. Allah ondan razı olsun. Çok ilgili, anlayışlı ve alanında çok başarılı bir doktor. İhtiyacı olan herkese Ayhan hocayı öneririm.

Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kurtulmak nasip etsin bu hastalıktan. Ben Eskişehir de yaşıyorum dedem de 2 yıl önce bu hastalığa yakalandı. Burada devlet hastanesinde bir dr. ameliyat etti. Dedem çok geç kalmıştı son evresiydi. her yere sıçramıştı. ve düşün 80 yaşında. Ameliyat oldu radyoterapi kemoterapi gördü. Ve atlattı çok şükür. Sende inan anneciğin eski sağlığına kavuşacak. Artık teknoloji çok ilerde. Kanser bile duramaz önünde Rabbim yardım ederse. Çok geçmiş olsun tekrar.
Gece vakti yüreğime su serptiniz benim annemde kolon kanseri maalesef 4. evrede annemde uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak anneme dua edin kızlar çok zor durumdayım.

Kolon kanseri hakkında çok çok detaylı bilgim var, İstanbul da yaşıyorum Ankara için bildiğim bir yer yok ancak şunu söyleyebilirim araştırmanızı bir tümör cerrahı olarak yapın, genel cerrah vs doktorların bu ameliyatı yapmasına izin vermeyin, mutlaka tümör cerrahı olmalı. Özelden istediğinizi sorabilirsiniz yanıtlarım, İstanbul da tedavi durumunuz var ise tüm doktor bilgilerimi aktarabilirim. Allah hayırlı şifa versin anneciğinize
Benim annemde de uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak doktor umutsuz konuştu çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kurtulmak nasip etsin bu hastalıktan. Ben Eskişehir de yaşıyorum dedem de 2 yıl önce bu hastalığa yakalandı. Burada devlet hastanesinde bir dr. ameliyat etti. Dedem çok geç kalmıştı son evresiydi. her yere sıçramıştı. ve düşün 80 yaşında. Ameliyat oldu radyoterapi kemoterapi gördü. Ve atlattı çok şükür. Sende inan anneciğin eski sağlığına kavuşacak. Artık teknoloji çok ilerde. Kanser bile duramaz önünde Rabbim yardım ederse. Çok geçmiş olsun tekrar.
eskişehirde hangi hastane acaba hangi devlet hastanesi doktor adınıda yazarmısınız.özelden de olablr

Canım benim çok geçmiş olsun,sadece adı kötü hastalığın,inan tıp çok ilerledi artık.benim annemde 3.evre kolon kanseriydi tedavisini oldu,hatta 3 sene geçti şuan sadece kontrolleri var,çok şükür atlattı,umudunu kaybetme.

Benim annemde de uzak organ metastazı var karaciğerde tek bir odak halinde etrafına serpinti yapmamış ameliyatla çıkarılan on küsür lenf bezinden 8 ine sıçramış budurumda evre dört en son evre dendi kemoterapi 6 ay 2 haftada bir alacak doktor umutsuz konuştu çok üzgünüm

Allah yardımcınız olsun, şifa versin
Çok dua edin, moralli olmaya çalışın, ona destek olun

Allah askina kotu seyler yazacak kisiler hicbir sey yazmasinlar basliga lutfen.

Nolur kazen mune kaldirmayin basligi saglik basliginda bu kadar kisiye ulasamiyoruz acil lutfen.

Arladaslar ölüyorum. Bir haftanin icinde hayatim kabusa dondu. Gunduz iste aglayip aglayip aksam eve gecerken makyaj yapiyorum annem fark etmesin diye. Allah kimseye vermesin bunu. Cok korkuyorum cok. Annem kolon kanseri acil ameliyata alinmasi lazimmis nolur Ankarada en iyi hastane neresidir bilen yorum yapabilecek olan yorum yapsin.

Cankaya hastanesinde bir doktor dusunuyoruz, prof filan degil ama basarili oldugunu duyduk.

Lutfen yardim edin boguluyorum ben

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ankara ile ilgili bilgim yok. Sana destek olmak için yazmak istedim.
Yengem aynı rahatsızlıktan ameliyat oldu.
10 yıl oldu sadece kontrollere gidiyor artık.
Anneciğine de Allah şifa verecek inşallah.
Bu dönemde senin serinkanlı olman ve aileni ayakta tutman lazım.
Sen pozitif ol iyi düşün ki herkese faydan olsun.
Sevgiler..

Pek bir bilgim yok aslında, ama bir gün hastanedeyken eşi kolon kanserine yakalanmas bi teyzenin anlattıklarına kulak misafiri olmuştum. Hacettepe hastanesini övüyordu. Oranın doktorlarını falan anlatmışti da bayaa memnun kalmışlar yani. Geçmiş olsun, allah şifa versin.

Back