Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kolon kanseri

benim babam kolan ca'ydı. e.ü. tıp fakültesinde mustafa korkut vardır prof.10 numaradır bu konuda.ayrıca insanlığıda süperdir.kesinlikle al gel anneni burda yaptır tedavisini

Cok gecmis olsun.instagramda bir sayfanin sahibi var.lenf kanserini yendi.antalyada ozel bir hastanede tedavi gordu.onunla iletisime gecerseniz belki bildigi doktor hastane onerebilir size.benonunblogu sayfanin adi.aklima o geldi belki ise yarar.

Rabbim inş şifasını verir. çok geçmiş olsun. Benimde annem rektum ca hastası. kolonun bittiği kısım. kolonun son kısmı dışında oluşan kanserli kısımlar ameliyatla cıkartılıp geçici kolostomi uygulanıyor.tdv bittikten sonra tekrar içeri alınabiliyor. benim annemde son kısımda olduğu için (rektum) makat komple iptal edildi ve torbayla ihtiyacını gideriyor. Yaşadığınız her duyguyu belkide daha fazlasını yaşamış biri olarak (hassasiyet derecem çokkk fazla) güçlü ve moralli durmanın etkisini bizzat yaşadık. Annemin başına gelecekleri dr dan once ben anlattım anneme.ılımlı güçlü bakımlı durarak. yaşayacağı her evreyi ben onu alıştırarakanlattım. dr söylwediğinde yada dr müdahale ettiğinde annem bu ne dememişti. biliyorumki ben böyle olacak rahatlığı ile tedaviye gitti. radyoterapi kemoterapi tedavileri gördü. tedavisinin her bir aşamasına isim taktık,neşeli kıpır kıpır kelimeler. karnında taşıdığı torbanın adı topak tı. topak napıyor vb sorularla kabullendişrdik. oyle sesleniyor artık.ağlamak hırlamak asla olmadı ev içinde. ağlayan negatif insanlarla tlfda konuşmasını bile yasakladım. hep neşe hem güzellik görsün istedik. beslenmesine çok dikkat ettik. çokta dua ettik. evde hasta varmış havası uyandırmadık hiç. rabbime şükürler olsun iyi .sağlıklı.atlattık.bu anlattıklarım annemim yaşadığı şeylerdi. bir insanın mutsuzken mutluluk rolu oynamasının faturasını 3 adet andidepresanla yok etme cabası içindeyim hala. ona değer...inşallah güzel sonuçlarınız olacak.moral motive üst düzeyde olunca,sevgi olunca allahın izniyle aşılmayacak şey yoktur.

Benim kp in ameliyatını Hacettepede kaya yorgancı yapmış, yıllardır da nilüfer Güler'in takipli hastasıymış kayınvalideme sordum şimdi

Son düzenleme:
Dedem 20 yıl önce olmuş. Cerrahpaşada yapmışlar ameliyatını. Bağırsağının çok büyük bir kısmı alınmış. 86 yaşında şu an. Hiç nüksetmedi. Bağırsakta alınabilecek gibiyse sıçramadıysa kurtuluş şansı çok çok yüksek. Sakin ol lütfen. Üniversite eğitim araştırma hastanelerini tercih edin bence.

Çok çok geçmiş olsun canım ya lütfen güçlü durmaya çalış moral çok önemli. Annen sezmezin bişey korkmasın. İçini ferah tut inşallah atlatıcak anneciğin. Malesef doktor için bişey söyleyemicem ama dua edicem annen için Allah şifa versin onu size bağışlasın

Geçmiş olsun, korkmayın. İlerlememişse kanser çok rahat atlatır. Ha allahın izniyle her durumda atlatır da öyle daha rahat. Ama bence özel hastanede yaptırmayın derim.

Çankaya hastanesi küçük bir hastane ama donanımlı
Tunalıda muayenehanesi olan doktorlar Oray'la anlaşmalı genelde
Bizim dedemiz kolon kanseriydi onkolojide oldu ameliyatını şükür güzel geçti ve iyileşmişti
Doktor ismi öneremeyeceğim ama hastane konusunda Kafan rahat olsun

canım çok geçmiş olsun
kendim veterinerim bunu belirtmek isterim
babam 2013 yılında kolon kanser teşhisi konuldu ... ameliyat oldu kolostomi açtılar, radyo terapi aldı
fakat ben babamı 2015 ağustos ayında kaybettim
babam ileri evreydi canım kanseri . birde son zamanlarında böbrek yetmezliği çıkmıştıı
annenin kanser evresi kaç bu iyi olup olmamasında çok önemli

Cankaya hastanesi konusunda mi ? Vallahi icimi rahatlattiniz

Belirtileri neydi ogrenmem lazim ???

Çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin. Benimde babam kolon kanseri. Yaklaşık on senedir. Babam Hatay'da . Orada iyi bir doktorun kontrolünde. Ankara'da da keşke bilsem. Sabır sükunet. Başlarda çok çok zor evet ama anneniz için güçlü olmak zorundasınız. Bende babam için bu mecburiyetin içindeyim. Tedavisi ve bu süre zorlayıcı. Şimdi babamın senelik kontrolleri var bunları hiç kaçırmaz. Senelik biopsi , kanserin seyrinin ne durumda olduğunun bilinmesi için. Önceden üç ayda birdi. İyi bir dr bulursunuz inşallah. Yapılacak tek şey bu hastalığa karşı güçlü durmak.

Cok tesekkur ederim herkese herkesi okudum ama yanit veremiyorum. Daha hicbir sey bilmiyorum yarin gidip ogrenecegiz sonra hacettepeyegid ecegiz sanirim nasil oluyor hic bilmiyorum onceden randevu mu alacagiz cok panigim cok bilgisizim

Canim cok cok gecmis olsun. Ben gecen hafta rahim agzi kanserinden baskent has. Ameliyat oldum. Cok cok memnun kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…