How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kolon kanseri

Baldankabak

'Kuş koysunlar yoluna'
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
4.727
9.823
198
Allah askina kotu seyler yazacak kisiler hicbir sey yazmasinlar basliga lutfen.

Nolur kazen mune kaldirmayin basligi saglik basliginda bu kadar kisiye ulasamiyoruz acil lutfen.

Arladaslar ölüyorum. Bir haftanin icinde hayatim kabusa dondu. Gunduz iste aglayip aglayip aksam eve gecerken makyaj yapiyorum annem fark etmesin diye. Allah kimseye vermesin bunu. Cok korkuyorum cok. Annem kolon kanseri acil ameliyata alinmasi lazimmis nolur Ankarada en iyi hastane neresidir bilen yorum yapabilecek olan yorum yapsin.

Cankaya hastanesinde bir doktor dusunuyoruz, prof filan degil ama basarili oldugunu duyduk.

Lutfen yardim edin boguluyorum ben

canim cok gecmis olsun. ben yurtdisindayim bilmiyorum bilen arkadaslarimiz yazarlar.

benim annemde Kolon kanseri - bol bol dua et iyilesecek buna inan

canim cok gecmis olsun. ben yurtdisindayim bilmiyorum bilen arkadaslarimiz yazarlar.

Tunus Caddesi’ndeki Çankaya Hastanesi ise orası çok küçük bir yer, poliklinik gibi bence daha donanımlı bir yerde yaptırın. Başkent falan daha iyi sanırım bu konuda ama önce doktor araştırması yapın.

Kaçıncı evrede annen?

Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kurtulmak nasip etsin bu hastalıktan. Ben Eskişehir de yaşıyorum dedem de 2 yıl önce bu hastalığa yakalandı. Burada devlet hastanesinde bir dr. ameliyat etti. Dedem çok geç kalmıştı son evresiydi. her yere sıçramıştı. ve düşün 80 yaşında. Ameliyat oldu radyoterapi kemoterapi gördü. Ve atlattı çok şükür. Sende inan anneciğin eski sağlığına kavuşacak. Artık teknoloji çok ilerde. Kanser bile duramaz önünde Rabbim yardım ederse. Çok geçmiş olsun tekrar.

Alalh şifa versin tez zamanda iyileşsin anneniz inşallah. İlk evredeyse iyileşme oranı daha yüksektir ayrıca bağırsağın bir kısmını da alabiliyorlar bu gibi durumlarda ve hasta devam ediyor yaşamaya.

canım öncelikle geçmiş olsun.. bağırsağın kanserli kısmı kesilip alınıyor sıçrama falan olmadıysa zaten hiçbir sorun yok.. kaç cm kesilecek biliyormusun .. eğer anüse yakın yerde değilse kendini hiç üzme .. başka doktorlara gösterdiniz mi .. kaç polipte kanserli hücre çıktı?

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa Zaman da şifasını verir inşallah. Annenize dua ettim. Bence araştırma hastanesine gidin. Atatürk eğitim araştırma hastanesi mesela.

canım çok geçmiş olsun 1 2 evreyse o kadar korkulacak bir durum yok canım allahın izn. iyi olur inş.

Kolon kanseri hakkında çok çok detaylı bilgim var, İstanbul da yaşıyorum Ankara için bildiğim bir yer yok ancak şunu söyleyebilirim araştırmanızı bir tümör cerrahı olarak yapın, genel cerrah vs doktorların bu ameliyatı yapmasına izin vermeyin, mutlaka tümör cerrahı olmalı. Özelden istediğinizi sorabilirsiniz yanıtlarım, İstanbul da tedavi durumunuz var ise tüm doktor bilgilerimi aktarabilirim. Allah hayırlı şifa versin anneciğinize

Baldanım canım benim çok çok geçmiş olsun kuzum.
Rabbim kolaylık verir nolur umutsuzluk içinde olma.
Sen yanindasin güçlü dur...

cnm çok geçmiş olsun.öncelikle cerrahlardan bağırsak üzerine tecrübeli olanları araştırın,bu ameliyatta daha yoğun çalışanlarını araştırın.babam da kolon kanseriydi.ameliyat olup tümör alındı,bir seneye yakın bağırsak dışarı verildi.sonra tekrar içeri alındı.çok şükür atlattı.neler hissediğini çok iyi anlıyorum...bazen düşününce sanki onları biz yaşamadık gibi geliyor.sizde atlatıcaksınız.

geçmiş olsun. özelden de isterseniz isim verebilirim. istanbulda. çapa tıp fakültesindeydi daha onceden şimdi bilmiyorum. çok iyi bir doktor.

ayrica ibni sina tıp fakültesi de güzel hastane ama doktorlarıni netten araştırın. küçük hastaneler de genel cerrahlara ameliyat yaptırmayın. ihtiyaç halinde ameliyattan önce radyo terapi verebiliyorlar. o nedenle her genel cerrah bilemiyor.

Onkoloji , radyo terapi uzmanı ve cerrah ortak karar vermesi gerekiyor bu nedenle büyük hastane şart.

bu arada ismi kanser korkutuyor ancak kötünün iyisi bir türe yakalanmış. yavaş seyrediyor. babamda da aynı mücadeleyi verdik. Allahin izni ile atlatir.

çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin. hastanenin ve doktorlarının alanı bu olduğu için onkoloji hastanesini bir araştırın isterseniz

biraz sakin olun. hem annesi hem babası kolon kanseri biri olarak yazıyorum bunu. kanserin iyisi kötüsü olmaz ama kolon kanseri tedaviye cevap veren kanserlerden. hacettepe onkolojiyi tavsiye ederim. para sıkıntınız olmazsa cok iyi cerrahlar var. osman abbasoglu, zafer öner, hülagü kargıcı... ben olsam ufak bi hastaneden uzak dururdum. onkoloji servisi olan bi hastaneyi tercih edin..endişe etmeyin anneniz iyi olacak insallah

Canım Allah şifa versin..
üzülme akrabalarımda iki tane kolon kanseri vardı..
ikiside atlattı maşallah turp gibiler...
tedavisi var zaten.. büyük oranda da başarılı oluyor..
aklına kötü bişey getirme..
hangi evrede şuan

kaçıncı evre anneniz ?
çok geçmiş olsun dedtek çok önemli.

10 yıl önce teyzem kolondan operasyon geçirdi tüm bağırsağı alındı içine aletler takıldı sapa sağlam şuanda.

dedemi kolondan kaybettik ama o 85 yaşında son evre ve tüm iç organlarına sıçramıştı 3 ay ömür biçtiler 3 yıl yaşadı
o yaşta masada kalmadığına dua ettik.

kolonda yaş önemli gençse kurtulma ihtimali çok çok artıyo.

dr için bişey diyemiycem ankarada tabıdığım yok .

en kısa zamanda başarı oranı yüksek olan ve enaçık konuşan drda karar kılın

Back