- 20 Ekim 2018
- 2.334
- 3.708
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Bir bilgim yok. Allah şifa versin inşAllah iyileşir.İyi bayramlar arkadaslar..
Konu benimle alakalı değil sadece bir arkadasım için sormak istiyorum.. Arkadasım evli ve çocugu var ameliyat oldu ve kolon kanseri tesisi konuldu acaba bu illet kanserden kurtulan varmı
TesekkürlerBir bilgim yok. Allah şifa versin inşAllah iyileşir.
Doktor ne demiş?
Amin cok tesekkürlerAllah sifa versin evre ilk zamnlrda ise tedavisi mumkun diye biliyorum.
konu eski amaİyi bayramlar arkadaslar..
Konu benimle alakalı değil sadece bir arkadasım için sormak istiyorum.. Arkadasım evli ve çocugu var ameliyat oldu ve kolon kanseri tesisi konuldu acaba bu illet kanserden kurtulan varmı
merhaba hastaniz nasil olduİyi bayramlar arkadaslar..
Merhaba , arkadaşınız nasıl oldu ? İnşAllah iyidir .İyi bayramlar arkadaslar..
Allah şifasını versin inşAllah .Tedavi devam ediyor
kemoterapimi aliyor.Tedavi devam ediyor
kurtulan varmi diye sordun ya kurtulan Elhamdulillah Allah in izniyle benim esim . 3. evre.İyi bayramlar arkadaslar..
Geçmiş olsun canım Allah bida yasatmasınkurtulan varmi diye sordun ya kurtulan Elhamdulillah Allah in izniyle benim esim . 3. evre.
tamamen bitti Rabbim izin verirse . 3 ay da bir kan alinacak. torbasi vardi ondanda kurtulduk Elhamdulillah bunlarin hepsi bir anda oldu.
Çok geçmiş olsun,erken evre ve metastaz yapmsmissa tedavisi kolay oluyor,kemoterapi veriliyor,iyi bir doktora ve hastahaneye gitmesi büyük etkenlerden,Allah şifa versin tüm hastalarımıza...İyi bayramlar arkadaslar..
Amin Rabbim dusmanima vermesinGeçmiş olsun canım Allah bida yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?