• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarr Kollarrr :/

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
27 haziranda düğünüm var kollarımdaki tüğler artık gözüme batmaya başladı, ağdadan korkuyorum birde alerji yaparsa diye çekiniyorum... sarartıcı kullansam 1 kereliğine parıl parıl parlamasından korkuyorum... ne yapmalıyım sürünce döken kremler vs bişeyler var mı? gelsin yardımlar :26:

ben de ilk ve tek defa düğünümde aldırdım. gelinliği giymişim, makyaj yapılmış, saç yapılıyor.. kuaförüm ve kuzenlerim demesinler mi bu kıllarla mı gitcen diye. nolcak ki dedim :) cart cart iki ağda yapıştırdılar ve bitti. bir de parlatıcı simli falan bir krem sürdüm. cilloptu :)

emin ol başka her yerin acısından az acıyor kola yapılan ağda. ve sadece 2 dk...
ben acısı için konuştum ama alerji olayını bilemem :/
💑💓

Son düzenleme:
ben de ilk ve tek defa düğünümde aldırdım. gelinliği giymişim, makyaj yapılmış, saç yapılıyor.. kuaförüm ve kuzenlerim demesinler mi bu kıllarla mı gitcen diye. nolcak ki dedim :) cart cart iki ağda yapıştırdılar ve bitti. bir de parlatıcı simli falan bir krem sürdüm. cilloptu :)

emin ol başka her yerin acısından az acıyor kola yapılan ağda. ve sadece 2 dk...
ben acısı için konuştum ama alerji olayını bilemem :/
💑💓

bıyık için minik ağdalar oluyor ya ondan kullandım bıyık bölgeme sivilce yaptı ki normalde sivilce çıkaran biri değilim. sir de belki farklı olur sonra ne kadar zamanda çıktı.. benim düğünüme 9 gün var bugün aldırsam çıkar mı acaba o güne kadar bilemedim ne sıkıntı ya :44:

bıyık için minik ağdalar oluyor ya ondan kullandım bıyık bölgeme sivilce yaptı ki normalde sivilce çıkaran biri değilim. sir de belki farklı olur sonra ne kadar zamanda çıktı.. benim düğünüme 9 gün var bugün aldırsam çıkar mı acaba o güne kadar bilemedim ne sıkıntı ya :44:

hatırlayamıyorum ama bu biraz metabolizma ile alakalı. benim kıllarım geç çıkar. bir hafta kala aldırman iyi olmaz mı?

💑💓

bence düğüne ne kadar yakın aldırırsan o kadar iyi. ben de sivilce yapıyor mesela en fazla 1 hafta sonrasında sivilcelenme başlıyor. bir de tüm kol mu yarım kol mu yaptıracaksın. ben de özellikle üst kısımlarda çıkıyor.

Kollarımı bende alıyorum , sivilcelenme problemi yaşamadım. Batık ta olmadı.
Bir ayda anca çıkıyor. Birde yumuşak çıkıyor. Sir ağdayla aldım..

ben casanova tüy dökücü sprey kullanıyorum kollarım için. kol ve kotuk altima kullanıyorum. valla ben çok memnunum.acısız sızısız ve bir ay kadar da çıkmıyor tertemiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back