• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon kollarına lazer yaptıranlar

arkadaşlar lazer zaten tamamen bitiremez kılları çünkü kıllar incelince artık fayda vermiyor lazer falan. tek kesin çözüm iğneli. ben çok araştırdım 2 senedir deli gibi bu işin peşindeyim. kol için lazere gittiğim yer kolda sonuç vermez bacağa göbeğe koltukaltına yapalım dedi bana ve oralara yaptık kollara napıcam peki diye ısrarla sorunca da söyledi iğneliye gidin ince tüyler için dedi kız. Şimdi kollarıma gidiyorum 3 seans oldu ve çok incelmiş durumdalar. Toplamda 4 kez gitmiş oldum göbek koltukaltı yüz de yaptırıyorum. Herkes bu hissi yaşasın isterim güzel bi duygu gerçektensositososito

arkadaslar bunca olumsuz yorumdan sonra bende kol için aldıgım paketi üstüne biraz daha para ekleyerek bacaga dönüştürdüm. bos yere para ve zaman harcamaktansa bacagımdaki kıllardan kurtulayım bari dedim.

ben kollarıma başlarken doktor hanım kılların bitmeyeceğini ama beni rahatsız etmeyecek şekle geleceğini söylediler. tamamen bitmesi çok zormuş

Back