arkadaslar dün genital kol ve ceneme lazer yaptırdım.genitalde sorun yok memnunum ama kollarımdan pişman oldum yaptırdıgıma aslında cok asırı degildi güneşten koru diyor ben nasıl koruyacagım günesten yani kısa kollu giyemeyecekmiyiz yaz gününde ve kollarımda kırmızı kırmızı noktalar var su anda onlar gecermi.bir de sorum su siz ne kadara yaptırıdınız ben parayı pesin verdim 8 seans 800 kampanya varmıs aslında 350ymiş tek seans bu kampanyaya kandım cok pişmanım nolur ben yaptırdım memnunum diyen biri cıksın dün gece sabaha kadar uyumadım diğer seanslara eylülde devam etmeyi düşünüyorum cünkü güneşten korumak imkansız tamam koruyucu sürdüm ama nereya kadar yaz boyu uzun kolluylamı dolasacaz üff dertsiz basıma dert aldım yinebenneyaptımki
sevgili founda kaç seans gittiğinizi öğrenebilir miyim?ümidinizi kestiğinize göre bıktırmış olmalı.bende ona göre düşüneyim
merhaba. 8 seans 800 çok uygun bi fiyat bu iş için. ben indirimli seans başı 300e yaptırıodm. ilk zamanlar oluo nokto nokto yaralar. zamanla olmuo. ama koldan çok memnunum biraz güneşten sakının benim şimdi hiç çıkmıo
merhaba bende koluma yaptirdim yakinda 4. seansima gidicem bende cok memnunum hic cikmadi ufak tefek tüylerin haricinde bend ekirmizi nokta falanda yok sadece ilk yaptirdigim gün kizarik okadar bence ümidinizi tüketmeyin bence etkili hangi makineleri kullanyisounuz?
memnun olan 2.kişisin alexandre kullanıyorlar insallah bende memnun kalırım zaten amacım kollarımdaki kılların incelmesi sıfırlanması degil belli belirsiz olsun istiyorum
geçen hafta başladım yaptırmaya bakalım nolacak?ıpl yöntemiyle.tüm bölgeler 25 dakikada bitti.tık tık bastı bol buzlu bir şekilde acısız ağrısız.şaşırdım aklım pek yatmadı ama yaptırdım artık.önce jiletlediler 5 dakika bile sürmedi kollar.hatta sir yaptırıp gelseniz bile sonuç alırsınız dedi aklım iyice karıştı.hiç böyle bir epilasyon yöntemi bilmiyorum lazerde de tüylerin deri altında mevcut olması gerektiğini sanıyordumönemli olan onların beslendiği yer ıpl deri altında o kökleri yakıyor diye açıklama yaptılar .bir haftada diken diken çıktılar.dökülme olacak gibi görünmüyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?