arkadaslar dün genital kol ve ceneme lazer yaptırdım.genitalde sorun yok memnunum ama kollarımdan pişman oldum yaptırdıgıma aslında cok asırı degildi güneşten koru diyor ben nasıl koruyacagım günesten yani kısa kollu giyemeyecekmiyiz yaz gününde ve kollarımda kırmızı kırmızı noktalar var su anda onlar gecermi.bir de sorum su siz ne kadara yaptırıdınız ben parayı pesin verdim 8 seans 800 kampanya varmıs aslında 350ymiş tek seans bu kampanyaya kandım cok pişmanım nolur ben yaptırdım memnunum diyen biri cıksın dün gece sabaha kadar uyumadım diğer seanslara eylülde devam etmeyi düşünüyorum cünkü güneşten korumak imkansız tamam koruyucu sürdüm ama nereya kadar yaz boyu uzun kolluylamı dolasacaz üff dertsiz basıma dert aldım yinebenneyaptımki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon kollarına lazer yaptıranlar
- Konu Sahibi shannon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? A
asgd
Ziyaretçi
canım merhaba bence kol ıcın baya fazla fıyat vermıs ben kollarımı yaptırmıyorum ama yaptırmayı dusunuyorum fıyat aldım bıtene kadar (sukadar seans demedı)600-650 tl.basta bu fıyatı oduyosun sonra para odemıyosun tuyler bıtene kadar gıdıyosun.ayrıca zaten yazın gunes zarar verdıgı ıcın kol bacak yuz almıyolar tesetturlu hanımlar dısındakılerı.yanı eylul ayında falan alıyolar leke oluyo dıye yuzunude yaptıramayacaksın yazın kollarıda yaptırmazsın eylulde devam edersın ama fıyat pahalı geldı
- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
arkadaslar dün genital kol ve ceneme lazer yaptırdım.genitalde sorun yok memnunum ama kollarımdan pişman oldum yaptırdıgıma aslında cok asırı degildi güneşten koru diyor ben nasıl koruyacagım günesten yani kısa kollu giyemeyecekmiyiz yaz gününde ve kollarımda kırmızı kırmızı noktalar var su anda onlar gecermi.bir de sorum su siz ne kadara yaptırıdınız ben parayı pesin verdim 8 seans 800 kampanya varmıs aslında 350ymiş tek seans bu kampanyaya kandım cok pişmanım nolur ben yaptırdım memnunum diyen biri cıksın dün gece sabaha kadar uyumadım diğer seanslara eylülde devam etmeyi düşünüyorum cünkü güneşten korumak imkansız tamam koruyucu sürdüm ama nereya kadar yaz boyu uzun kolluylamı dolasacaz üff dertsiz basıma dert aldım yinebenneyaptımki
kolda sonuç almanız zor iğneli yaptırmanızı tavsiye ederim..
sevgili founda kaç seans gittiğinizi öğrenebilir miyim?ümidinizi kestiğinize göre bıktırmış olmalı.bende ona göre düşüneyim
Aslında 3 oldu. ama azalma olmaması çok ilginç. Yani 1 ay geçmesine rağmen belliki hepsi gerisin geri alttan geliyor. Biraz azalaydı bari ya :umursamaz:
merhaba. 8 seans 800 çok uygun bi fiyat bu iş için. ben indirimli seans başı 300e yaptırıodm. ilk zamanlar oluo nokto nokto yaralar. zamanla olmuo. ama koldan çok memnunum biraz güneşten sakının benim şimdi hiç çıkmıo
kac seans yaptırdın canım ilk defa koluna yaptırıpta memnun olan birisinin yorumunu okudum ben bir seans yaptırdım 10 gün oldu daha anlayamadım ama merak ettim senin kac seans oldu ve kılların simdi nasıl
merhaba bende koluma yaptirdim yakinda 4. seansima gidicem bende cok memnunum hic cikmadi ufak tefek tüylerin haricinde bend ekirmizi nokta falanda yok sadece ilk yaptirdigim gün kizarik okadar bence ümidinizi tüketmeyin bence etkili hangi makineleri kullanyisounuz?
memnun olan 2.kişisin alexandre kullanıyorlar insallah bende memnun kalırım zaten amacım kollarımdaki kılların incelmesi sıfırlanması degil belli belirsiz olsun istiyorum
- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
geçen hafta başladım yaptırmaya bakalım nolacak?ıpl yöntemiyle.tüm bölgeler 25 dakikada bitti.tık tık bastı bol buzlu bir şekilde acısız ağrısız.şaşırdım aklım pek yatmadı ama yaptırdım artık.önce jiletlediler 5 dakika bile sürmedi kollar.hatta sir yaptırıp gelseniz bile sonuç alırsınız dedi aklım iyice karıştı.hiç böyle bir epilasyon yöntemi bilmiyorum lazerde de tüylerin deri altında mevcut olması gerektiğini sanıyordumönemli olan onların beslendiği yer ıpl deri altında o kökleri yakıyor diye açıklama yaptılar .bir haftada diken diken çıktılar.dökülme olacak gibi görünmüyormafoldumben
memnun olan 2.kişisin alexandre kullanıyorlar insallah bende memnun kalırım zaten amacım kollarımdaki kılların incelmesi sıfırlanması degil belli belirsiz olsun istiyorum
bende kullanilan makinede "light sheer" bence dene eminim incelirler gercekten denemek gerekiyor baksana kimisi memnun kimisi degl
geçen hafta başladım yaptırmaya bakalım nolacak?ıpl yöntemiyle.tüm bölgeler 25 dakikada bitti.tık tık bastı bol buzlu bir şekilde acısız ağrısız.şaşırdım aklım pek yatmadı ama yaptırdım artık.önce jiletlediler 5 dakika bile sürmedi kollar.hatta sir yaptırıp gelseniz bile sonuç alırsınız dedi aklım iyice karıştı.hiç böyle bir epilasyon yöntemi bilmiyorum lazerde de tüylerin deri altında mevcut olması gerektiğini sanıyordumönemli olan onların beslendiği yer ıpl deri altında o kökleri yakıyor diye açıklama yaptılar .bir haftada diken diken çıktılar.dökülme olacak gibi görünmüyormafoldumben
bide su var kimisinde killar uzuyor evet dogru ama zamanla onlar dökülüyor kökleri olmadigi icin baska kil cikmicak mesela bazi tüyleri parmaklarinla cek hemen cikiyorlar yani hemen umutsuzluga kapilmayin zamanla dökülecek onlar
benim kollarım da çok fazla.ama çok inceler
sir yapıyorum
gittiğim merkez sakın lazer değdirme faydası olmaz üstüne bi de uzar dedi
lazeri ilk yapanlardan tecrubeyle sabittir dedi(cihazları alexsandere)
başkası da sadece para için yapıyor dedi
insanlar bitmediğini anlayınca bıkıp gitmiyolar onlar da aldığı parayla kalıyolar dedi
şimdi daha iyi anlıyorum
Allahtan dürüstlermiş bak
sir yapıyorum
gittiğim merkez sakın lazer değdirme faydası olmaz üstüne bi de uzar dedi
lazeri ilk yapanlardan tecrubeyle sabittir dedi(cihazları alexsandere)
başkası da sadece para için yapıyor dedi
insanlar bitmediğini anlayınca bıkıp gitmiyolar onlar da aldığı parayla kalıyolar dedi
şimdi daha iyi anlıyorum
Allahtan dürüstlermiş bak
Son düzenleme:
- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
1 filiz hanımın kullandıgı diode lıght sheer en iyi en gelişmiş makınadır kıla göre atış yapılıyo alexsandırdan bıraz daha derine ınebılıyo kılın inceliğine kalınlıgına rengine göre atış yapılıyo ben ankarada bulamadım bu makınayı filiz hanımın sonuç almasının sebebı makınasının ıyı olması