kollarımın ormandan farkı yok!!

1708511

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
6
0
24
öncellikle herkese merhaba ben 15 yaşındayım sırf bu konu için buraya üye oldum size danışmam gereken bir şey var. benim kollarımda çok aşırı ama aşırı derecede kıl var baya bi uzunlar küçüklüğümde de kıl vardı ama ergenlikle beraber iyice arttı ben çok rahatsız oluyorum arkadaşlarımın içinde aldıranlar var ve yaz geliyor çok dikkat çekiyor sizce kollarımı sirle aldırsam çok mu erken olur ve azalırmı çünkü ben bazılarını elimle hafifçe çekince bile geliyor kökleri yok denicek kadar küçük sizce aldırmalımıyım bunalıma girdim neredeyse haftalardır bunu düşünüyorum yardım edin

bunun için herhangi bir tüğ dökücü kullanma sakın daha klalın ve çok şekilde geri gelir emin ol...

Tüy dökücü krem, jilet vs. bunlardan kesinlikle uzak dur.
19 yaşındayım, küçükken kollarımı jiletle alırdım, sonra kıl oldu bu tüyler bu yüzden annemin izniyle düzelsin diye bir kere sirle aldım, geçen sene lazer yaptırdım ve şu an çok iyiyim.
Bende de çok vardı, erkeklere alay konusu bile oluyordum o derece. İstersen önce annenle ya da varsa ablan vs. konuş, onlar ne diyor bu konuda?

Benimde aşırı vardı agdayla aldım sonra küçük küçük tüyler çıkmaya başladıgı zamanda epilasyonla aldım hemen başlangıvında alıyorum ve bu şekilde acıda vermiyor az az çıkmaya başlıyınca alıyorum çünkü hemen ve tertemiz kollarım çok rahatım utanıyodum eskiden bileklik takamaya bile şimdiş ohhh misss :)))))

peki sirle aldırırsam ne kadar zamanda çıkar ve kalın dik dik çıkıp çoğalırmı??????

Canım sirle falan alma bence sakın... İlkte pürüssüz olup hoşuna gidebilir ama ileride sivilcelenme ve kalınlaşma olur tüylerinde üzülürsün. Ben 17-18 yaşlarımda yaptım sonrasında felaket oldu benim için. Ya lazer epilasyona git ya da philips lumea alıp dene.. Sirden, epilatörden daha iyidir...

Ben 17 yaşında başladım çünkü benimde çok vardı yazın çok utanıyordum sirle aldırıyorum bazen yazın ben kendim alıyorum saçma ama şekerli adamla alınca daha geç çıkıyor kışın en fazla 2 defa sire gidiyorum memnunum. Sivilce konusunda şunu söyleyeyim benim omuzlarım çok sivilce olmuştu ama 4.gidisimden sonra geçti artık olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…