• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarimdaki Tüyleri Alsammi Acaba??

__MaVisiM__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
17
0
86
33
Merhaba KK'nin güzel bayanlari :D
evet benim bi sorum olacakti, beyaz tenliyim kolumda tüylerim sari sari belli olmuyo aslinda ama baya bi uzun o yüzdende dikkat cekiyo diyebilirim.. Acaba alsam daha da cogalir ya da koyulasirmii ? Alirsam hangi yöntemle almaliyim bana yardimci olurmusunuz? simdiden tesekkürler :D

bende düşünüyorum ben buğday tenliyim tüylerimde siyah ama güneşte sararıyor.geçen hafta okulla tatile gittik herkes almıştı..bende almalıyım diye düşündüm ..çok çıkarmı acaba koldada alsam?

kesınlıkle almayın kızlar benden abla tavsıyesı genclık donemlerınde bende almıstım ama hem ınanılmaz parlak oluyor dıkkat cekıyor altı benek benek kırmızı noktacıklar oluyor cok bellı oluyor hepsınden gectım yenı cıkarken dıken dıken jıletle alınmıs gıbı cıkıyor tuy sarartcıları denıyebılırsınız gercı onlarda uzatıyor zamanla yaz boyu 1kere yaparsanız cok sıkıntı olmaz cok sık surulurse sarartıcılar zamanla uzatıyor hayırlı geceler

eğer rahatsız edici bir durumda diilse almayın kızlar.sivilce yapabiliyo bende yapıyor mesela.ya zaten heryerimizi almaktan helak oluyoruz bide kolunuzu eklemeyin bence düğünümde aldırdım oyüzden şimdi alıyorum

Benimde öyle çok fazla yoktu ama pürüzsüz olsun diye bi hevesle aldım.önceleri çoğalır diken diken çıkar sandım ama hiç öyle birşey olmadı.1 ay filan almasam bile çok çıkmıyor.Tabi ki bünyeyle ilgili olabilir bilemiyorum.Eğer rahatsızsan al bence..

Lzere gidin 4-5 seanstan sonra bitiyor zaten, ilk seanstan sonra bile bayağı geç çıkıyor. Gerçekten almak istiyorsanız lazerle sonsuza dek kurtulun opuyorumnanaktan

hiç bulaşma başına iş alırsın bak sarıymışlarda zaten
millet sarartmak için uğraşıyo kıllarını batıktı sivilceydi
hiç uğraşma bence yinede sen bilirsin tabi

sakın sakın alma benden tavsiye 15 gün önce aldım bi arkadaşımın aklına uymam sonucu bende senin gibi sarışınım nişanımdan 2 gün önce aldım şöyle kollarım sarı sarı parlamasın dedim pürüzssüz gözüksün yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum kollarım perişan gezdim bi hafta her yerim arı sokmuş gibi kabardı kaşındı her kaşıdığım yara oldu hastalıklılar gibiydim bida üstüne para verseler tövbe elletmem şimdi çılmaya başladı iki üç tüyden kurtulıyyım derken sivilce sivilce bi sürü yara izi var kollarımda kolonyalarla uyudum:çok üzgünüm:

Öncelikle hepinize cevaplariniz icin tesekkür ediyorum, vazgectim caydirdiniz beni :) beni zaten uzunlugu rahatsiz ediyodu ama iyice yakindan bakmayinca belli olmuyo hem anneminde öyleymis hic almamis simdide iyice dökülmüs tüyleri hic belli bile olmuyor insallah benimde zamanla azalir, genede tesekkür ettim yardimci oldugunuz icin sositososito

Back