Kollarımdaki tüyler

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
48
Merhabalar. Benim kollarımda tüyler yani kıllar var. Ben bunları makasla alıyordum önceden ama kalın kalın ve siyah çıkmaya başladı. Sonra epilasyon aleti ile almayı denedim ama oda leke ve yara yaptı kolumda. Yani alsam bile pürüzsüz olmuyor. Ne ile almamı tercih edersiniz ve azalması için ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

o kıllarda kurtulamadık gitti ağda ile alıncada sivilce oluyor kıl kökleri malesef bende bu sıcakta file hırka giyiyorum

Ağdayla ilk önce kuaförde aldırdım sonra öğrenince kendim almaya başladım kartuş ağdayla alabilirsin sen de, sarartınca her türlü belli oluyor orda tüy olduğu

Benimde genetik olan kollarimdaki tuyler fazlaydi. Bugüne kadarda hic rahatsiz olmamistim. Bu yil cok rahatsiz olmaya basladim. Kendim almak istemedigim icinde güzellik merkezinde aldirdim ben. Suan gayet rahatim Sarartici denemek istedim. Denedimde bir kismina ilk bakista belli olmasada ben öyle rahat edemedim. Hem fazla sabirsizim. Benimkiler hemende kararmaya basladi ve tüyleri besliyromus. Eger kollarimda kendim agda ile alacak olsam en az 1 saat sürer. Tek dezavantaji kil dönmesi oluyor iste agdaylada. Her dusta kese yaparak bunu önlerim insAllah :)

peki arkadaşlar bu epilasyon aleti yüzünden olan yaraları ve lekeleri nasıl geçirebilirim?

Back