Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pek gorunmemis o ufak görülenler kırmızı minik minik ustune basınca soluyor bırakınca çıkıyor tuhaf biseyler canımı sıkmaya başladıKüçük kırmızı şeyleri ben göremedim ama çok küçük noktalar var, onları kastediyorsanız ben çıkmış gibi duruyor.
Yediklerim herzamanki şeyler kansızlık hapı kullanıyorum demirim düşük olduğu icinBiraz gözlemleyin, Yediğiniz ictiginizde bir farklılık yaptınızmı onu düşünün,artarsa ihmal etmeyin doktordan randevu alın.
Dahiliyeye gittim tam kan tahili yaptı demirim ve D vitaminim düşük diğerleri normal çok şükür cildiyeye gideceğim galibaBiraz gözlemleyin, Yediğiniz ictiginizde bir farklılık yaptınızmı onu düşünün,artarsa ihmal etmeyin doktordan randevu alın.
Alerji gibi duruyor ama yine de gidin doktora tebdir alın.Merhaba bayanlar kollarımda kucuk kırmızı biseyler var küçük minik minik kırmızı ??Eki Görüntüle 3420162 bu önemli bişeymidir kafama çok takılıyor başına gelip cildiyeye giden varmı tedavisi nedir acaba
Evet tamda bahsettigin gibi foto atabilirmisinAynısı bende de var hatta kollarımı aldığımda daha da çoğalıyor, böyle küçücük kan gibi değil mi? Yani derinin altında küçük küçük kan damlası varmış gibi ama ben sorun etmiyordum şimdi bir şüphelendim
tabii şuan pc kullanıyorum telefona geçince atacağımEvet tamda bahsettigin gibi foto atabilirmisin
Benimki küçük minik minik kırmızı basinca yok oliyor sanki bırakınca tekrar beliriyor kollarimda baya vartabii şuan pc kullanıyorum telefona geçince atacağım
Sizde bişey gorunmemis kahverengi iki tane ben gibi gozukuyorböyle mi?
Sizde bişey gorunmemis kahverengi iki tane ben gibi gozukuyor
hayır var ya deri altında kırmızı kırmızı şeyler var. fotografta belli olmuyor galibaSizde bişey gorunmemis kahverengi iki tane ben gibi gozukuyor
Valla eşime de soyledim aynısını söyledi ama fotoda tam gozukmemis küçük minik kırmızı iki kolumdada varKedi bir yerini görmüş yara zannetmiş diye bir söz vardır ya o hesap ben kırmızı bir şeyler göremedim
Evet çıkmamis fotodahayır var ya deri altında kırmızı kırmızı şeyler var. fotografta belli olmuyor galiba
Vallahi belki bende de vardır ama vücudum hiç incelemediğim için bilmiyorum açıkçası anca elime yumruk kadar şişlik gelirse o zaman fark ederimValla eşime de soyledim aynısını söyledi ama fotoda tam gozukmemis küçük minik kırmızı iki kolumdada var
Biz 2 tane sütun gibi bacaklar gördük sadecehayır var ya deri altında kırmızı kırmızı şeyler var. fotografta belli olmuyor galiba