kollarim koptu..kucak kucak kucak

bebeklerin 1 yaşına kadar kucak istemeleri çok normal düşünsenize sadece sizi tanıyorlar ve güveniyorlar sonrasında büyüyorlar inan kucağa değil yanına bile gelmiyorlar işte bu yüzden kucağına almaktan korkma güzel anne kanguru ile taşı onu keyifle oğlum 2 yaşında çoğu zaman hala kanguru ile dışarı çıkarız catbird baby öneririm, özellikle erkek bebekler için

Aslaaa o kıcak kucak bıtmeyecek pglum 6 aylık ve 11 kılo kucak kucak bel agrılarından uyuyamıyorumm :) ayıcıgımı kımse tasıyamıyo 1 dkdan fazla o kıloya ragmen cok hareketlo bırdeee

daha 6 ayda pes etmeyin,hiç bitmeyecek diye :) emeklemeye sıralamaya başlayacak sonra tırmanmalar.. öyle kucak delisi olmayacaklar merak etmeyin. zaman çok çabuk geçiyor.. 1 yaş önemli bir sınır. 1.5 da öyle. 1.5 yaşına geldiğinde artık karşınızda bir bebek değil konuşmasa da kendini ifade eden bir çocuk bulacaksınız.
Yaşadığınız her zorluğa böyle bakmanızı tavsiye ederim. "bugünler geçecek."
Hastaneden eve ilk geldiğimde kendime bunu söyledim..
kızım iştahıyla ilgili yaşadığım sorun o kadar gözümde büyüyordu ki, asla geçmeyecek bu kızla hep böyle uğraşacağım diye kendi kendimi yiyordum. "geçecek" diyorlardı. beni anlamıyorlar diye daha da sinir oluyordum. Benim için ne doğum, ne emzirirken çektiğim acılar, ne uykusuzluk.. Hiçbiri kızımın kaşığı eliyle itip ağzını kilitlemesi kadar yormadı beni..
Bir şey söyliyim mi? Geçti!! evet o 3 -4 ay asosyalleştim, iyi niyetle bir şeyler söyleseler bile ters anladığım için kalp kırdım..
Kendinize hep telkinde bulunun. Geçecek, geçecek, nefes al, nefes ver :)))
Hepinize, hepimize kolay gelsin..

evet zamanla azaldi sanki. bu aralar sallanmadan uyumaya calisiyor. kollarinj da actim. ohhh rahatladi yavrum. bu arada 2 tane de dis patlatti. ama hepinizin dedigi gibi geciyor..iyi ki dogurmusuz :))

Ben pes edip bebek kucağımda, kendim yarı yatar pozisyonda uyumustum 4 ay sonra bilmiyorum ne oldu kendi kendine düzeldi. Takı 2 yaş sendromuna kadar

Seni cok iy anlayan biriyim 3 ay gaz cektik esimle baktik pek destekcim yoktu acikcasi. 3 ay sonra rahatlad8k gaz bitti derken dis basladi tam 8 dis cikardi 1 yasina kadar bu surec icinde su cicegi , 6 cocuk hastalığı ve rota gibi rahatsizliklar gecirdi takdir 3dersin ki hem dis hem bunlar beni tuketti. Gece uyku duzeni zor oturdu ama oldu. Benim kinde suanda gunduz 2 kez uyuyor 1 uzun bir kisa olmak uzere ama onlara yatirmak mucize diyebilirim bende ayakta sallamadim ama artik her seyi denedim naptiysam olmuyo...

Eskiden öperek uyutuyordum binlerce kez opmuslugum vardir sonra onu birakti felan... belirli sureclerden geciyor atak haftalari oluyor bu tosbiklerin belki bu ataklar zor geciyordur...

Kelin ilaci olsa kendine surer ama geçiyor inan cok yiprandim bende cok agladim günlerce ama geçiyor. Gece hic uyanmadan uyuyor ara sira su emzik vs icin kalkiyor gözünü acmadan bunu 7.ay basladik.

Bu arada 5 aylikken ek gida basladik bence sende dene cocuk ondsn sonra sakinlesti doymuyor degilde artik ek gida ihtiyaci doguyor.

Bugun esimle konustum cocuk norolojisine goturcem bu kdr uykusu gelop neden direniyor diye belki sende düşünür götürürsün..

Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…