Kolları Sıkılaştırma??

Gazerock

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
169
24
Arkadaşlar özellikle kollarımın üst kısmı çok gevşedi,kilolu değilim ama sürekli kilom değişiyor 2 3 kilo birden alıp verebiliyorum hemen,ama bütün vücudum gevşedi bunun yüzünden kollarımdan tutun da yüzüme kadar:KK1:
Yok mu bunun bi çözümü? mümkünse ağırlık fln kaldırmadan.

Arkadaşlar özellikle kollarımın üst kısmı çok gevşedi,kilolu değilim ama sürekli kilom değişiyor 2 3 kilo birden alıp verebiliyorum hemen,ama bütün vücudum gevşedi bunun yüzünden kollarımdan tutun da yüzüme kadar:KK1:
Yok mu bunun bi çözümü? mümkünse ağırlık fln kaldırmadan.

Benim kollarim benden daha kilolu olanlardan daha da kalin ve bende ne yapacagimi bilmiyorum :26:

benim de kollarımın sıkılaşması lazım. çok araştırdım ama tuzlu kasları denilirmiş oraya zor sıkılaşan bir bölgeymiş.
seviniyorum hiç olmazsa sıkılaşabiliyor.
herşeyi tüm sınavlarımı bitirdikten sonra kendimi bu bölgenin sıkılaşmasına vermek istiyorum.

teşekkür ederim.izledim ve gerçekten bir çok egzersizin olduğu yararlı bir program olmuş.
aslında benim amacım ciddi ciddi o bölgeye yoğunlaşmak ama önce başımdaki işleri bir halletmem lazım.
daha sonra buraya sayfa açıp aylık değişimleri fotoğraflamak. inşallah yapacam.

kol sıkılaştırma için önce yarım litrelik su şişeleri işe yarayabilir sonra da dambıl/dumbell neyse onlardan alıp tek elinizi havaya doğru dik olacak şekilde tutup enseye indirirek egzersiz yapabilirsiniz. önce bir kol sonra diğeri, kolunuzu dik tutmakta zorlanırsanız, diğer elinizle koltuk altınıza doğru destek yapabilirsiniz. spor salonlarında kullanılan yöntemlerden biri arkadaşlar ve işe yarıyor:)

ayrıca 2 elinize ağırlık alıp yine el içleriniz öne doğru bakacak şekilde kollarınızı oynatmadan kaldırıp indirme sadece dirsekten kırarak yani.

evet egzersizler işe yarıyor. yalan dünya da bununla ilgili bi espiri vardı

rüzgarda bayrak gibi sallanan kollara son! :))))

kızlar jillian level 1 da ki egzersizler de kollar için baya iyi. denemenizi öneririm.

bende jillian ın hareketlerine basladığımda ilk 3 gün heryerim ağrımıştı.şimdi ağrımıyor şükür.özellikle bacaklarım tutmamıştı :)

X