• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kollardaki tyler iin nasl bir yntem kullanyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ttugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende epilasyon aleti ile alıyorum eskiden beridir baya azalmıstı ..
Aycangülün tarihlerine uydugumdan beri etki süper..

Yumuşacık oluyor kollarım tek tük çıkıyor ..Sanırım tamamen bitecekler ..

İnş :116:

Kollarımdaki tüyler ne çok ne az normaldi ve kısaydı ama ben neden sorun ettiysem gidip sarartıcı alıp kullanmıştım . Üst üste iki kere sürdüm ve bir kaç hafta sonra tüylerin uzayıp çoğaldığını gördüm . Ne kadar pişman olsam da çok geçti . O zamandan beri hep rahatsız oluyordum . Ama geçen hafta yeter dedim ve sir ağdayı ısıtıp 1,5 saatte iki kolumu da aldım . büyük cesaret bende ki . Kollar küçük uzun sürmez gibi görünüyo ama minik minik aldığıma (yoksa çok acır ve çekemezdim) çok az acıdı ve uzun sürdü . Bu zamana kadar boşuna almamışım . Şimdi çok rahatım pamuk gibi kollarım var . :21:

kollarımı lazer için doktora göstermiştim hayır çok ince makina görmez demişti bende sirle alıyorum o gün su değdirmiyorum uzun süre temiz kalıyor bazı dönemlerdede kıllar çıkınca sarartıyorum hatta kollarımın üst tarafını hep sarartırım daha doğal duruyor:) yakma işi jilet gibi olur bence yaaa

4 aydır sir ağdayla alınıyo ve müthiş azalmaa var bikaç kez daha aldırıcamm dahda aldırmamm yanii çook fazla azalma oldu bukadr ben bile beklemiodum:52::36:

4 aydır sir ağdayla alınıyo ve müthiş azalmaa var bikaç kez daha aldırıcamm dahda aldırmamm yanii çook fazla azalma oldu bukadr ben bile beklemiodum:52::36:

4 ay mı gercekten cok kısa bı zaanmıs umarım benımde ole olur bende kolumdan gıdıyorum ılk kez gecen haftalarda gıttım ama cıden cok sasırtıcı :53::53::53:
baska bı yontem uyuguluyomusunuz cıkmaması ıcın ??????

Back