Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten acıyor kızlar ben kesınlıkle sir taraftarıyım. ancak son alışımda kolumun derileri de geldi kıllarla bırlıkte nasıl bır aşkla cektiysen artık ama daha cok küçükkende alınmaz sirle ya beklıcez yada makine
gerçekten acıyor'dan kastın sir ağdayla mı acıyor yoksa başka bir şeyle alınınca mı?Kafam karıştı acaba şimdi daha alınmadıkları için uzunlar jiletleyip 2 gün sonra mı alsam? yoksa direk sir ağdayla mı alıyım? Hangisi daha az acı verir?
Yok ben 1 seferlik jiletle alsam hani kısalsınlar sonra daha rahat ağdayla alınır diye düşünmüştüm ama epilatörle aaayatta alamam zaten iki saat sürüyor dayanamam ona.sir ağdayla 5 bilemedin 10 dk ya tertemiiz Nasıl acımıyo hiç mi acımıyo? :Osakın jilet falan değdirme koluna
epilatör de kolda olmaz sert çıkar jiletle almış gibi epilatör tüylere gübre hiç gerek yok
sirle almak lazım
ben sirle alıyorum hiç de acımıyo
kadınların acı eşiği yüksektir yahu bikiniyi alıp kolunu alamayan tanımıyorum ben
Tatlım ben sarartıcı kurbanıyım zaten.Sararttım tüyleri oh ne hoş belli olmuyor dedim 2-3 gün sonra baktım dipleri geldi sonra baktım daha da çıktı yarısı sarı yarısı kumral öyle alacalı dalacalı dolaşıyorum işte:) Birdaha asla kullanmam sarartıcı tavsiye de etmem.Markasıda vivet'ti bu arada.almayla ne uğraşıyorsunuz...kollarda alınır mı...??
tüy sarartıcı kullanın olmaz mı?ben öle yapıyorum...
bu arada sir bi zaman sonra lekenme yapıyor...ben bizzat yaşadım ve bıraktım...
ayy sakin kola jilett sürmeeeeee
gerçekten acıyor'dan kastın sir ağdayla mı acıyor yoksa başka bir şeyle alınınca mı?Kafam karıştı acaba şimdi daha alınmadıkları için uzunlar jiletleyip 2 gün sonra mı alsam? yoksa direk sir ağdayla mı alıyım? Hangisi daha az acı verir?
Yok ben 1 seferlik jiletle alsam hani kısalsınlar sonra daha rahat ağdayla alınır diye düşünmüştüm ama epilatörle aaayatta alamam zaten iki saat sürüyor dayanamam ona.sir ağdayla 5 bilemedin 10 dk ya tertemiiz Nasıl acımıyo hiç mi acımıyo? :O
kökünden alınan her yöntem acı verir ben epilatör denemedim hep sirle aldım. ama acı o an oluyor hemen geçiyor. yani o temizliğe o acı değer diye düşünüyorum. alamadığım zaman sarartıcı kullanıyorum ama 3 gün sonra dip boyası gelmiş gibi dipleri siyah oluyor. sarartıcı birde benimkileri dahada güçlendiriyor. ama jilet olayını asla tavsiye etmiyorum
benim canım hiç tatlı değildir yani şöyle ki bi yerimi keserim anca kan damlayıp da bi yer lekelendiğinde farkederim kesiği
ağda da acı hissetmiyorum hiç desem yeridir
acı eşiği farklı tabi herkesin
Kollardaki tüyler en iyi epilasyon aleyi ile alınıyor canım.. ben braun aldım ve çok memnunum kol konusunda tavsiye ederim :)